Gipsy All Stars не засрамиха Gispy Kings в Габрово!

Gipsy All Stars: Честит рожден ден, Габрово!

Наследниците на Gipsy Kings – Gipsy All Stars ще поздравят Габрово с концерт

Колоритната формация Gipsy All Stars, наследници на култовите Gipsy Kings, ще направят концерт по случай 150 години Габрово град!!! Гостуването е по специална покана на Община Габрово и е част от традиционните за града Майски празници.

Концертът е от 20.00 часа на 15 май (днес) на площад Възраждане, Габрово. С него ще завършат едноседмичните габровски тържества, чиято кулминационна точка е и традиционният градски карнавал. Карнавалът е най-голямото събитие в града с уникална атмосфера.

Преди групата на сцената ще се изяви Миро, който след броени дни ще представя страната ни на Евровизия.

Gipsy All Stars е съставена от представители на легендарната фамилия Reyes, голяма част от тях са членове и на оригиналния състав на Gipsy Kings. Специално за габровското шоу ще пристигне и танцьорка на автентично фламенко, за чието изпълнение ще бъде изграден специален подиум.

В седмицата преди голямото събитие и карнавала на сцената на габровските празници се изявиха някои от най-популярните изпълнители у нас, включително Софи Маринова, Устата и Камелия Тодорова. Снощи площадът е бил препълнен заради Ъпсурт и Лора Караджова, а днес е вечерта на Дивите и в града ше избухнат Деси Слава, Galia и Камелия!!!

GIPSY ALL STARS: ПУБЛИКАТА В БЪЛГАРИЯ Е НЕВЕРОЯТНА

Атрактивните музиканти дадоха прес конференция в кметството на град Габрово по покана на заместник кмета Николай Сираков

На специална пресконференция в сградата на Община Габрово, часове преди концерта си, световноизвестните изпълнители от Gipsy All Stars обявиха, че пристигат за втори път в България след незабравимотоси изпълнение в София, в Зала 1 на НДК преди 2 години. Те споделиха пред журналистите, че българската публика е изключително емоционална и те са запазили много силни спомени от начина, по който тя ги е приела. Затова, когато дошла поканата за юбилея на Габрово, те приели моментално и с голямо удоволствие.

Един от лидерите във формацията, прочутият фламенко изпълнител Памбо Рейес каза: „За нас е много важно публиката да танцува по време на концертите ни. Ние не излизаме на сцената с предварително подредени песни, а следим настроението на хората, за да можем да отговорим на техните очаквания..“

Gipsy All Stars е приемникът на легендарната формация Gipsy Kings, соформирана от петте братя на фамилията Рейес. В Gipsy All Stars участват синовете на създателите на Gipsy Kings, като с тях на сцената винаги излиза и някой от дойаените от Gipsy Kings. Членовете на Gipsy All Stars са от 5-6 годишни на сцената заедно с бащите си, защото както самите те казаха „..това е най-добрият музикален университет“.      

Gipsy All Stars продължават голямата традиция на Gipsy Kings с уважение към името и наследството на бащите си.

За радост на медиите, прес – конференцията завърши с импровизирано изпълнение на една от емблемите в репертоара на формацията – „Бамболейро“

Gipsy All Stars ще зарадват жителите и гостите на Габрово с концерт, в който ще изпълнят най-големите си хитове, а част от песните ще бъдат съпроводени от горещи фламенко танци. Преди формацията, на сцената ще излезе Миро, който ще представи песента на България за Евровизия – „Ангел Си Ти“.

Mario Reyes & gipsy all stars Live @ Festival Tour Estate

 
По темата: