Гласовете от Z-Rock звучат в „Рок радио“, екипът празнува!


Z-Rock и приятели празнуват предпремиерата на култовия филм „Рок радио”

На 3 юни се състоя специална прожекция само за журналисти, партньори и приятели на рок радиото на България – Z-Rock.

Два дни преди стартирането на британския филм „Рок радио” по кината, Z-Rock реши да отбележи премиерата на култовата лента с представянето на звездните си гласове, които се превъплътиха в ролята на рок-радио пирати, за да участват в нестандартната промоция на филма.

Водещите на Z-Rock Буги, Гурко, Краси Москов, Ники Тодоров, Гери Ботева, Симеон Чешмеджиев и др. представиха пред публиката ексклузивната визия на филма и показаха забавни снимки от фотосесията.

След кратко приветствие от задвижващите сили в радиото – търговския директор Велимира Петрова, капитана Спас Шурулинков и любимия суперводещ Гурко, настроението в залата ескалира и до самия край филмът беше придружен от бурен смях и ръкопляскания.

Много от гостите споделиха, че така както разпространителите на филма „Прооптики България” са идентифицирали Z-Rock като Рок радиото на България, самите те са открили и познали себе си в някои от филмовите герои – група британски радиопирати, които излъчват 24 часа в денонощието рок енд рол от малък кораб в открито море през 60-те.

След края на предпремиерната прожекция гостите бяха поканени на коктейл, организиран от Z-Rock, за да споделят впечатления.

Сред тях присъстваха: Митко Кърнев от Д2, Нуфри, Свилен от „Остава”, Насо Русков, както и 30 радиослушатели, които спечелиха покани от играта на Z-Rock и „Прооптики България”.

От днес започва и разиграването на дискове със саундтрака към филма, който съдържа музика от The who, Kinks, Supreme и Jemmy Heandrkycs.

 
По темата: