Гласуваме за „Евровизия“ в неделя – БНТ са си взели поука!

Гласуваме за предпочитаната от нас песен на Евровизия по време на цялото шоу в неделя по БНТ! Регламентът е усъвършенстван!

Евровизия Финал  – 28 февруари, 20.30 ч., по БНТ 1, БНТ САТ и онлайн на www.bnt.bg

За първи път в историята на избора на българска песен в конкурса на Евровизия зрителите ще могат да гласуват по време на цялото телевизионно шоу. Секунди преди изпълнението на първата песен, водещият Драго Драганов ще удари гонга и телефоните линии ще бъдат отворени. Не е необходимо феновете,  на която и да е от песните да изчакват нейното изпълнение, за да я подкрепят. След като прозвучат и 5-те песни, зрителите ще разполагат с още 15 минути  – напълно достатъчни, за да могат всички желаещи да упражнят правото си на избор.

Могат да се изпращат по 5 СМС-а и да се правят 5 телефонни обаждания за песен от един телефонен номер. Също толкова ще бъдат и гласовете, които ще се зачитат от стационарен телефон. Обаждания през скрит номер няма да бъдат приемани, гарантират от фирмата, ангажирана с повеждането на гласуването.

БНТ прави всичко възможно за абсолютна прозрачност на вота и дава шанс на всички, които се вълнуват от избора на българската песен за Евровизия да разполагат с достатъчно време за гласуване.

Изненади на шоуто за избор на българската песен в Eвровизия 2010!

Акага със свои версии на шлагерите от Eвровизия през годините!

Дийп зоун проджект подготвят уникален микс от тотални български хитове!

Специални гости на големия финал за избора на българска песен в Евровизия 2010 са страхотните музикални формации “Акага” и “Дийп Зоун Проджект”.

Младите солисти на популярната група – Деси и Венелин ще изпеят някои от най-емблематичните песни, печелили престижната музикална надпревара през годините на нейната история.

Акага” са аранжирали по свой начин хитове на легендарните “АББА”, Дана Интернешънъл, Елена Папаризу и Дима Билан. Песента на Александър Рибак , която покори феновете на Евровизия през 2009 ще прозвучи като реге, издадоха от екипа на музикалното събитие на сезона.

Специално за шоуто в зала 2 на НДК българските участници в Евровизия – 2008 – Дийп Зоун Проджект са подготвили уникален микс от вечни български хитове.

В компилацията си суперпопулярните родни диджеи събират песни, които по мнението на специалистите щяха да осигурят победа на България, ако в годините на своето създаване бяха участвали в грандиозното европейско музикално състезание.

Със завидна лекота чаровна солистка на формацията – Йоанна интерпретира вокално изпълненията на гласовитите Лили Иванова, Емил Димитров, Йорданка Христова, Маргарита Хранова, Нели Рангелова, Георги Христов и групите Щурците, ФСБ и Д2.

Очаква се миксът да стане хит и на всички следващи изяви на формацията заради мощната ретро вълна в музиката.

 
По темата: , ,