Гласуване за Жена на годината на GRAZIA

Жена на годината: начало

Съобщение от екипа на GRAZIA

През октомври традиционно поставяме начало на ежегодния конкурс „Жена на годината“ и ви каним отново да изберете с нас най-успешните българки за 2016-а! Вижте всички номинирани и дайте глас за своите фаворити до 30 ноември тук: http://www.graziaonline.bg/woy2016/

Красивата Мис България 2010 Ромина Тасевска, която е и лице на броя ни за октомври, разделя ежедневието си между Тайланд и България, но също между модата и отглеждането на 3 прекрасни деца. „Поради факта, че сме извън България, успяхме да изградим и заздравим семейството си. Тъй като не разчитаме на никого – баби, роднини, приятели, трябваше да организираме себе си, да си помагаме, да разчитаме един на друг“, сподели с екипа ни тя.

Подаръкът на месеца е спирала и коректор в едно – всичко, от което се нуждаете, за да добавите акцент върху лицето, в компактен формат.

В специалния си моден брой GRAZIA е подготвила за читателите си няколко специални срещи с големите в индустрията на стила. Не пропускайте ексклузивния репортаж от подуимите на Лондонската седмица на модата, интервюто с дизайнера Кензо Такада и разказ за срещата ни с изключителния фотограф Оливиеро Тоскани. На страниците ви очакват още срещи с холивудските звезди Брад Пит и Евън Рейчъл Ууд,както и с двама свежи, млади българи – Рая и Николай, лицата зад амбициозната уебплатформа Banitza.

Октомври се оказа богат откъм арт събития, затова отправихме поглед към едно от заглавията на интригуващия кино-литературен фестивал Cinelibri, както и към изложбата на музиканта Брайън Адамс във Vivacom Art Hall.

Как да подновим гардероба си с оглед на настъпващите по-студени дни, кои здравни практики изискват вниманието ни сега, както и защо есента се оказа сезона на бретона, четете само в октомврийския брой на GRAZIA.