Гласувай за филм по Кино Нова и спечели!

За първи път зрителите избират филма – във „Великият понеделник” по КиноНова

Всеки понеделник медията ще излъчва филм по избор на киноманите

От тази седмица КиноНова дава властта в ръцете на зрителите – за първи път те ще бъдат тези, които ще избират какво да гледат.

Причината е най-новата кампания на медиaта – „Великият понеделник”, която стартира още сега.

През следващите няколко месеца истинските киномани сами ще определят кой филм да бъде излъчван всеки понеделник. Всяка седмица от понеделник до неделя, на Facebook страницата на КиноНова https://www.facebook.com/kinonova, те ще имат възможността да избират измежду пет филмови заглавия. Единственото, което трябва да направят, е да гласуват за своя фаворит в специалното приложение „Великият понеделник”. Името на филма победител ще се пази в тайна до последно, като лентата, спечелила най-голям зрителски вот, ще става ясна всеки понеделник, точно в 21.00 ч. в ефира на КиноНова и Facebook страницата на канала.

Голямото гласуване започва още сега, като зрителите вече могат да избират кой филм да гледат следващия понеделник, 17 юни, a техният глас може да им донесе и специални награди.

Конкуренцията във „Великият понеделник” е повече от оспорвана, като за първото място тази седмица ще се борят от трилър до приключенска комедия. Първи за зрителското внимание ще се съревновават: Железният човек II, безмилостните шпиони от „Шпионски игри”, нюйоркските приключенията в „Контролна кула”, носителите на Оскар Ръсел Кроу и Бен Афлек в „Правилата на играта”, както и любимият образ на Кейт Бланшет в историческата драма „Елизабет”.

Кое от всички тези предложения ще бъде фаворит и какво повелява зрителят във „Великият понеделник”, ще разберем на 17 юни, от 21 часа, когато в ефира на КиноНова ще бъде излъчен големият победител, събрал най-много гласове на https://www.facebook.com/kinonova.

„Великият понеделник”зрителите избират филма по КиноНова всяка понеделник вечер, от 11 юни на https://www.facebook.com/kinonova

 
По темата: ,