Гласувай за Кристиан Костов, за да спечелиш пътуване до Холандия

Посещение на бляскавата церемония на музикалните награди European Border Breakers Awards и на фестивала Eurosonic Noorderslag в Грьонинген, Холандия – тази изключителна възможност ще получи един от гласувалите от България за наградата на публиката.

За първи път в историята на престижните европейски награди European Border Breakers Awards (EBBA) България има финалист. Кристиян Костов, българската звезда на „Евровизия“, е един от 10-те млади изпълнители, носители на приза ЕВВА. Коя от десетте звезди ще спечели наградата на публиката Public Choice Award зависи от гласуването, което ще продължи до 25 декември. Всеки може да гласува само веднъж, като избере и подреди тримата си фаворити тук.

Всички, които гласуват и изпратят потвърждението си за гласуване на eurobox@bnr.bg до 25.12.2017 г., ще участват в жребий за тридневно пътуване за двама до Грьонинген от 17 до 19 януари, присъствие на бляскавата церемония на музикалните награди European Border Breakers Awards и покана за фестивала Евросоник – музикалната платформа, която представя най-големите и горещи имена от европейската поп, рок и денс музика. В Грьонинген печелившият ще чуе на живо изпълненията на Кристиан Костов и на „Saint Electrics“ – групата, която представя България на престижния фестивал след участието си в конкурса „Пролет 2017“ на БНР.

Името на печелившия слушател ще бъде изтеглено чрез жребий в ефира на програма „Хоризонт“ на БНР в новогодишното издание на предаването „Евробокс” в 12.30 ч. на 31 януари 2017 г. Наградата е осигурена от Българското национално радио, Европейския съюз за радио от телевизия и фестивала Евросоник.

 
По темата: , ,