Гласувай за новата сценична партньорка на г-н Андреев

Зрителите се включват във финалния етап от избора на нова сценична партньорка на г-н Андреев

На 3 февруари „Шоуто на Слави” започва в 21:30 ч., шестте претендентки ще имат две задачи – „Значима българска песен“ и „Песен по избор“

На 3 февруари е финалът, на който ще бъде избрана нова сценична партньорка на г-н Андреев, заедно с г-ца Крисия. Тогава „Шоуто на Слави” ще започне на живо в ефира на bTV от 21:30 ч., а в гласуването ще се включат и зрителите.

Шестте момичета ще имат две седмици, за да се подготвят за последния етап от кастинга, в който ще има две задачи – „Значима българска песен“ и „Песен по избор“.

През септември 2016 г. „Шоуто на Слави“ обяви кастинг, на който се явиха 83 момичета и едно момче – деветгодишният Дарен Гоцак от Монтана. Освен певчески талант, той демонстрира, че може да свири на пиано, да разказва басни и вицове.

Жури в състав Слави Трифонов, Евгени Димитров, Иво Сиромахов и Филип Станев спря избора си на 13 деца. В следващия кръг те се представиха с песен по свой избор, а изпълненията им бяха оценявани от музикантите от „Ку-ку бенд”.

Така, до финалния етап стигнаха 6 момичета. Това са Даниела Пирянкова на 12 г. от Хисаря, Александрина Механджийска на 12 г. от Благоевград, Анна-Мария Янкова на 10 г. от Благоевград, Димитрина Германова на 12 г. от Добрич, Анна Ставрева на 8 г. от София и Валериа Войкова на 10 г. от София.

В последвалия, финален етап шестте госпожици трябваше да се справят със седем задачи, поставяни им от „Ку-ку бенд“. За всяко свое изпълнение те получаваха средно аритметична оценка от оценките на всички музиканти от бенда. Задачите бяха „Български народни песни“, „Песни на Адел”, „Любими песни от филми”, „Песни на Лили Иванова”, „Хеви метъл”, „Песни на чужди езици” и „Песни на Ку-ку бенд”.

След края на финалния етап начело във временното класиране е Даниела Пирянкова с оценка 5.49, на втора позиция е Димитрина Германова с 5.40. На трета място е Валериа Войкова с 5.28, следвана от Александрина Механджийска с 5.15. Анна Ставрева е пета с 4.79, а на шесто място е Анна-Мария Янкова с оценка 4.78.