Гласувай за „Танцът на седмицата“ в Dancing Stars онлайн

Facebook феновете избират „Танцът на седмицата” в Dancing Stars

Нели и Наско в Междизвездни войни, Ути „каца” от Космоса в Седмицата на смеха днес – от 20.00 часа по Нова 

Тази вечер Facebook феновете на най-бляскавото танцувално шоу в ефира – Dancing Stars, ще имат възможност да станат част от него, като изберат „Танцът на седмицата” на сцената. Специално гласуване на официалната Facebook страница на предаването https://www.facebook.com/DancingStarsBulgaria ще определи победителите, а оттук нататък феновете ще имат думата за това кой е най-добрият танц всяка седмица.  Гласуването във Facebook ще продължава от вторник, в 20.00 часа, до сряда, точно в 12.00 часа, а кои са фаворитите на зрителите ще разбираме в епизода на шоуто всеки четвъртък.

Първия танц на феновете във Facebook ще видим в Седмицата на смеха в Dancing Stars, която обещава да зарадва зрителите с много изненади.

„Довечера ще изтанцуваме едно умопомрачително ча-ча-ча”, разкри Наско Месечков, който заедно с Нели Атанасова гостува в  сутрешния блок „Здравей, България”. Двамата издадоха още, че част от хореографията им ще бъде свързана с култовата поредица „Междузвездни войни”. Техни фаворити в шоуто се оказаха Дарин и Ани, Михаела и Светльо, както и Вензи и Ралица. Какво още споделиха пред Павел днес, можете да видите във видеото.

Изненада за довечера ще бъде и изпълнението на Ути и Елена, които ще представят страстно пасо добле. Ути, дори и със счупена ръка, ще кацне от Космоса, като за това екипът е подготвил специална техника за безопасността му.

 
По темата: