Гледаш миски по бельо и слушаш готина музика – ела в South Park!

The Secret Garden – Fashion Show в „South Park“ /кв.Лозенец/

Биляна Йотовска и Невена Воденичарска представят най-успешния си  парти  проект „Тайната градина”, този път  под  формата  на  приказно fashion show – ревю, което ще се проведе на  23 януари 2010г. от 20.00ч. в луксозното заведение „South Park“ /кв.Лозенец/.

За гост DJ е поканен  резидентът  на  Fly  bar/Sunny  Beach – dj Sprite. Певицата Кристин ще се  изяви като водеща и ще изпълни няколко песни. В мероприятието  ще  вземат  участие  най-известните топ модели на агенция „Визаж” –  Мис България Роси Иванова и Надежда Ламбрева, Фани Хараламбиева, Надин Хайдар, Здравка Захова, Венета Вълчева, Лили Бенина, Хриси Вучева, както и топ модела на агенция „Еxpose“ Диана Иванчева и известната ТВ водещата Петя Велкова.

Моделкте ще демонстрират секси дамско бельо на световните марки  Triumf и Sloggi, заедно с екзотичните костюми и аксесоари от нашумялото „The secret garden” парти. Ще бъдат представени и десет луксозни комплекта бижута „DYBERG/KERN“, представлявани от Диана Якубовска за България. Донка Боева и Юлияна Пискова ще се погрижат за грима и косите на известните красавици.

Биляна Йотовска и Невена Воденичарска, които са едни от най-изявените топ модели на Визаж, ще вземат участие в красивото модно събитие само под формата на организаторки. Те и домакините от „South Park“ обещават незабравима fashion вечер, в която присъстващите ще се насладят на женски прелести и изтънчен професионализъм.