Гледай Cartoon Network През юни – ще има много нови епизоди!

Cartoon Network – очаквай през юни 2010

Видео анонс:

СЕКРЕТНИТЕ САТЪРДЕЙ
Гледайте новите епизоди всеки ден от понеделник до петък от 16:20!
Начало: 7 юни

Проследете новите приключения на семейството учени, които обикалят света в търсене на мистериозни създания като Йети, чудовището от Лох Нес и много други.

За семейство Сатърдей обикновените градски легенди не са просто истории, а истински загадки, които трябва да бъдат разплетени и са източник на много приключения.

Понякога съществата, с които се срещат не са толкова беизобидни – Док, Дрю и Зак трябва да впрегнат усилия, за да предпазят света от тях.

Не пропускайте по Cartoon Network!

Очаквай още:
МАРАТОН СЪС СЕКРЕТНИТЕ САТЪРДЕЙ – 10 ЕПИЗОДА!
6 юни, неделя от 16:20 до 20:55

********

ПИКНИКЪТ НА ЧАУДЪР
От понеделник, 14 юни до неделя, 20-ти юни от 16:45!

Лятото вече е тук, времето е слънчево и всички са готови за порция веселие. Тогава заповядайте на пикник! Направете сандвичи, сложете ги в чантата за пикник и отидете в парка заедно с Чаудър, за да помързелувате на сянка. Хммм, не точно това е замислил Чаудър…

Със сигурност ще има вкусотии, но подправени и с малка доза хаос!

Малките готвачи, които гледат Cartoon Network през юни, ще имат шанса да съставят своя автентична рецепта и да спечелят подарък! Проверете дали притежавате таланта на Чаудър по Cartoon Network през юни!

********

ЧАУДЪР
Гледайте новите епизоди 41-49 всеки ден от понеделник до петък от 16:45!
Начало: 21 юни

Малкият симпатичен готвач е готов за нови приключения в града Марципан! Вкусни рецепти, странни продукти, сладкиши, сладолед, плодове – Чаудър не може да се насити на всичко това! Най-вероятно и вие също!

Мечтата на Чаудър е да стане уважаван готвач също като този, от когото се учи и който е като негов баща. Чаудър обаче има малък проблем – той е изключително лаком и винаги се изкушава от вкусотиите в кухнята!

В новите епизоди Чаудър ще разкрие някои свои неподозирани таланти – ще започне да публикува свое собствено списание и без малко ще се превърне в сензация на музикалната сцена! С разхлаждащо питие в ръка, настанете се на канапето и гледайте новите кулинарни творения на Чаудър всеки ден от понеделник до петък по Cartoon Network!

 
По темата: ,