Гледай Da Vinci Learning от Виваком DTH и IPTV

Da Vinci Learning вече е достъпен за абонатите на VIVACOM в България

Da Vinci Media GmbH обявява разширяването на присъствието си в България, стартирайки своя канал Da Vinci Learning на DTH и IPTV платформите на VIVACOM от 19-ти октомври.

Това най-ново развитие илюстрира нарастващото разпространение на Da Vinci Learning в Европа и в целия свят. Започнал дейността си в Източна Европа, страните от ОНД и Турция, днес каналът се излъчва в над 100 територии от Европа, Азия и Африка на 16 различни езика и достига до над 300 милиона абонати.

След стартирането си в България през юни 2009 г., Da Vinci Learning е в постоянен растеж, който сега достига нов връх с това много важно партньорство. Разпространението на канала чрез VIVACOM означава, че още повече български семейства сега ще могат да се насладят заедно на съдържателни образователни преживявания пред телевизионния екран. Те ще имат възможност да гледат отличени с награди образователни програми и документални филми от цял свят, които насърчават активното участие и които повеждат зрителите на едно вълнуващо пътешествие към нови открития.

Da Vinci Learning приема това ново партньорство като чудесна възможност за повишаване на познанията на по-голяма част от българските зрители по всички теми, свързани със света, в който живеем. Фердинанд Хабсбург, основател и изпълнителен директор на Da Vinci Media GmbH коментира: „Ние сме щастливи да обявим това вълнуващо партньорство с VIVACOM. Уверени сме, че чрез добавянето на абонати към нашата база ние подкрепяме и развиваме по-голяма кауза – тази, която става все по-важна с всеки изминал ден – образоването на любопитните умове. Сигурни сме, че това ще ни помогне и да разширим нашия бранд и нашите програми по много въздействащ начин.“

 
По темата: