Гледай го Гошо – заженил се за Супер Бианка!

Ще се омъжи ли Бианка в Лас Вегас?

На 10 май (вторник) в „Шоуто на Иван и Андрей” ще станем свидетели на розовата приказка на Бианка и нейния възлюбен индийски шейх – Георги. Двойката ще разкаже първо пред Иван и Андрей как се сгодиха и как Бианка си представя перфектната сватба със своя принц.

Имало едно време…Бианка и Гошо. Двамата се запознават миналото лято на морето в Лозенец и се влюбват от пръв поглед. Първоначално 25-годишната супер героиня има опасения, че любимият ще я изостави, защото отново ще тръгне да пътешества по света. За изненада на всички обаче, щурата Бианка успява да опитоми разбивача на женски сърца.

Дългогодишният приятел на Иван и Андрей, със слава на прелъстител, е запленен от русокосата чаровница. На 26 март тази година Гошо подарява на приятелката си годежен пръстен с розов камък, точно в стила на колоритната ТВ звезда. Бианка ще покаже бижуто ексклузивно пред зрителите на двамата шоумени във вторник вечерта.

Каква е мечтаната сватба? Кой ще кумува? Ще се омъжи ли Бианка в Лас Вегас? Тези и още много подробности очаквайте на 10 май ( вторник) само в „Шоуто на Иван и Андрей”.

Видео запис от предаването ще откриете тук