Гледай и слушай онлайн Хит Бикини 2015 от Пайнер

Най-новата хитова копилация “Hit Bikini 2015” се появи на музикалния пазар. Тя предлага на любителите на крайбрежните купони 14 от летните хитове на звездите от каталога на музикална компания “Пайнер”.

В песните от компилацията “Hit Bikini 2015” ще откриете гласовете на 20 изпълнители, като 15 са на водещите имена в компанията: Анелия, Борис Дали, Галена, Галин, Даяна, Деси Слава, Емилия, Кристиана, Крум, Мария, Сиана, Соня Немска, Фики, Цветелина Янева, Яница. Пет от гласовете са на гости, които също са сред топ имената в бранша: Азис, 100 кила, Х, Емануела и интернет сензацията Джорджано. Шест от песните се изпълняват от двама изпълнители, а една песен – от трима. Трима от изпълнителите – Деси Слава, Галин и Азис са автори на песните си, останалите мелодии са композирани от Йорданчо Василковски – Оцко, Николай Пашев, Даниел Ганев, Кости Йонита, Мартин Биолчев и др.

Това е компилацията, която озвучава лятото. Където и да сте, когато и да се заслушате, ще чуете песен от колекцията “Hit Bikini 2015”, а ако фразата “Букет от хитове” има значение, то тя е създадена за случай като този – в “Hit Bikini 2015” всички песни са хитове.

Слушай и гледай хитовете сега –

Опис на песните –

ГАЛЕНА – СТАРА КАРАВАНА
ЕМИЛИЯ – ЕТО МЕ
ДЕСИ СЛАВА – ЗАПОЧВАМЕ НА ЧИСТО
БОРИС ДАЛИ ft. ГАЛЕНА и ГАЛИН – БАРАБАНЧЕ
СОНЯ НЕМСКА – КАК МИ ДЕЙСТВАШ
ФИКИ и АЗИС – БЛОКИРАН
КРИСТИАНА ft. ДЖОРДЖАНО – ЦЯЛА НОЩ
КРУМ ft. Емануела – СКОРПИОН
ДАЯНА – ПРОСТО ЖЕСТОКА
ЯНИЦА ft. АНЕЛИЯ – ГРЕШНАТА
ГАЛИН – ЕДИН НА БРОЙ
МАРИЯ ft. Х – СТО НЮАНСА РОЗОВО
ЦВЕТЕЛИНА ЯНЕВА и 100 КИЛА – ЧЕТИРИ ЧЕРВЕНИ ЛУНИ
СИАНА – ЗА ГОЛЕМИЯ

Частично по инфо на Planeta.TV

 
По темата: