Гледай Избори 2011 на живо по bTV

Ани Цолова, Виктор Николаев и Лора Крумова ще водят изборните студия на bTV на 23 октомври

 

Трите кандидат-президентски двойки с най-големи шансове за победа – в дебат само по bTV на 15 октомври, 19.30 часа

 

В деня на президентските и местните избори, 23 октомври, програмата на bTV, посветена на отразяването на двата вота, започва в 8.00 часа, когато извънредно ще стартира предаването „Тази неделя”. Студиото с водещ Лора Крумова ще продължи 3 часа, до 11.00 часа.

 

Изборното студио с Ани Цолова и Виктор Николаев „Изборът Х”, което ще се излъчва пряко от НДК, започва в 18.00 часа по bTV. Заедно с политиците – герои на деня – събеседници на водещите ще бъдат политолози, експерти и популярни лица от екрана, включително звезди от сериалите на bTV.

 

С преки включвания от 6 града в страната развоя на събитията ще следят репортерите на bTV Вяра Деянова, Антон Хекимян, Иван Георгиев, Миролюба Бенатова, Константин Караджов, както и Генка Шикерова и Габриела Наплатанова, които се връщат от отпуск по майчинство. От виртуалното студио на bTV с най-актуалните прогнози и резултати ще се включва водещата Виктория Петрова.

 

Седмица по-рано, в събота, 15 октомври, единствено пред зрителите на bTV едни срещу други в телевизионен дебат ще се изправят трите кандидат-президентски двойки с най-големи шансове за победа – Росен Плевнелиев и Маргарита Попова, Ивайло Калфин и Стефан Данаилов, и Меглена Кунева и Любомир Христов. Дебатът започва в 19.30 часа пряко по bTV.

 

Освен в ефира на bTV, подробна информация и всички гледни точки за предизборните кампании и деня на вота зрителите могат да открият на специалния сайт на bTV – izbori.btv.bg. Програмата на bTV, посветена на отразяването на изборите, ще се излъчва пряко и в ефира на bTV Radio на честота 101.1 FM в София.