Гледай Ние, нашите и вашите от Диема фемили и Кино Нова

Най-новият български сериал „Ние, нашите и вашите“ стартира с успех в ефира на NOVA. Нова Броудкастинг Груп ще предостави още възможности на зрителите да проследят приключенията на героите в романтичната комедия. От тази седмица освен в ефира на NOVA, поредицата ще се излъчва и в събота от 18.00 ч. по KINO NOVA и в неделя от 12.15 ч. по DIEMA FAMILY.

Романтичната комедия „Ние, нашите и вашите“ завладя сърцата на зрителите със сюжета си и силната актьорска игра. Премиерният сериал събира две съвършено различни семейства в една истински забавна история за втория шанс. Двама влюбени на средна възраст, пет деца и тъща под един покрив образуват новосъздаденото семейство Иванови. Лили е първата любов на Христо, а Христо – нейната първата любов. Между първата им целувка и сватбата им са минали повече от 20 години, през които двамата имат по един брак зад гърба си и общо пет деца – две дъщери за Лили и трима синове за Христо.

Актьорският състав включва както обичани и утвърдени имена от българската театрална сцена и родния кино екран като Елена Петрова, Стефка Янорова, Кирил Ефремов, Красимир Ранков и Дарин Ангелов, така и младите новоизгряващи звезди като Радина Боршош, Дария Хаджийска, Мартин Желанков, Мартин Цолов и Симеон Ангелов в ролите на децата на семейство Иванови.

Не пропускайте срещата със семейство Иванови в романтичната комедия „Ние, нашите и вашите“ в сряда и четвъртък от 21.00 ч. по NOVA, както и в събота от 18.00 ч. по KINO NOVA и в неделя от 12.15 ч. по DIEMA FAMILY.