Гледай новини на всеки час от телевизия NEWS7

NEWS7 с новини на всеки час

От понеделник, 15 април, информационният канал NEWS7 ще излъчва кратки емисии новини на всеки час. От сутрин в 7 до 19 часа вечер през цялата седмица на всеки кръгъл час зрителите ще научават най-актуалните новини и събития до този момент.

Водещите Вероника Чанева, Виктория Ангелова, Даниела Владимирова (на снимката горе) и Камелия Александрова ще съобщават актуалните новини от страната и света до този час.

С новите емисии информационният канал затвърждава програмната си схема и продължава да се развива и да предоставя на зрителите точна и актуална информация по всяко време на деня. Централнaта емисия новини на NEWS7 е в 20 часа, а късната – от 23 часа.

Виктория Ангелова:

След всички най-важни новини от страната, случили се през деня, има отделен сегмент с международни новини. Освен публицистичните предавания „Още нещо” (понеделник – петък, от 9 до 11:30), NEWSROOM (понеделник – петък, от 17 до 19 часа), футболните мачове от италианската Серия А и българското NEWS7 футболно първенство, в програмата на новия канал зрителите могат да се наслаждават и на документалните филми от поредиците „Пътуване със CNN”, „Най-удивителните фотографии на Нешънал Джиографик”, „Познатата вселена” и много други.

Виктория Чанева:

 
По темата: