Гледай онлайн Апартамент 404 епизод 2, 18.10.2016

„Апартамент 404” се готви за световен рекорд

Велко се съревновава в дисциплината „височина на боклук“ в новия епизод на сериала

„Апартамент 404” има нов съквартирант! Новината за повишения наем принуждава приятелите Стоян и Антон да намерят трети човек за студентската квартира, а заедно с огромното количество багаж в „Апартамент 404” се настанява братовчедът на Стоян – Велко. Колоритната му личност ще сътвори редица комични ситуации в новия епизод на „Апартамент 404“. Целта на Велко тази седмица е да надмине световния рекорд от 210 см в една нестандартна дисциплина – „височина на боклук“. Ще успее ли в мисията си – не пропускайте да разберете:

Уменията на Велко в свирене на гайда са толкова изкусни, че ще успеят да вдъхновят Стоян и Антон да отидат на лекции. Бързайки по стълбите, те се сблъскват с красивата съседка Лили, а Антон услужливо й предлага помощ в замяна на кафе.

Само на сцената на „Апартамент 404” Велко представя „завидните“ си умения в свиренето на „гайда с рок-класически елементи“. Защо съседите звънят неспирно на хазяйката Паскалева и ще хареса ли тя братовчеда на Стоян? Гледайте днес в новия епизод на „Апартамент 404”, както и не пропускайте специалното видео в петък, в 17 часа във Vbox7.com, в което героите ще покажат своята гледна точка към комичната страна на живота.

„Апартамент 404” всеки вторник и петък във Vbox7.com