Гледай онлайн Аз обичам България с. 5 еп. 3 17.03.2017

Драматична битка за победата в „Аз обичам България“

Неочакван обрат очаква зрителите в най-родолюбивото предаване

Драматична битка предстои в най-родолюбивото предаване „Аз обичам България“ в петък вечер от 21.00 ч. по NOVA. Епизодът ще приключи с най-феноменалния обрат в историята на предаването до момента.

Преди това забавлението е гарантирано от звездните отбори. В четата на Юлиан Константинов ще се състезава „Жената на всички времена“ и бунтарката на българската естрада – екстравагантната Петя Буюклиева. Рамо до рамо с нея ще са младата певица Дивна и един от любимите комедийни герои Силвестър Силвестров.

Капитанът в другия отбор Андрей Слабаков е поканил най-усмихнатото момче на родния шоубизнес – певеца Константин, Виктория Величкова – по-известна като Вики от „Мастило“, и едно от големите открития на X Factor – очарователната Невена.

Двата отбора ще се впуснат в оспорвана битка, бранейки всяка точка, така че до незабравимия финал няма да има почти никаква разлика в резултатите. Освен познатите игри участниците ще простират, ще карат самолети, ще разплитат ребуси и ще плуват в лютеница.

Освен гарантираното забавление и научаването на нови факти за родината, „Аз обичам България“ показва макети и на най-емблематичните български сгради и исторически обекти, част от проекта „България на длан – Макети на открито“. В новия епизод зрителите ще видят макет на църквата „Света София“.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук, тук или тук