Гледай онлайн Bake Оff (Бейк оф) епизод 1 от 15.11.2016

„Bake Оff: най-сладкото състезание“ стартира от 15 ноември по NOVA

Пастор, строителен инженер, банкер и ученичка са сред участниците, които ще се борят за титлата „Най-добрият непрофесионален сладкар и пекар на България“ всеки вторник и сряда от 20:00 часа

„“Bake Оff: най – сладкото състезание“ стартира в ефира на NOVA от 15 ноември и ще се излъчва всеки вторник и сряда от 20:00 часа“, обяви Антоний Мангов, програмен директор на „Нова Броудкастинг Груп“. На специално събитие стана ясно, че осем от 12-те участника в предаването са от София, двама от Пловдив, един от Белене и един от Сливен. Сладкото състезание ще ги пренесе в ново амплоа, защото в живота те са пастор, строителен инженер, банков сътрудник, ученичка, IT консултант, мениджър в консервна фабрика, инженер-химик по образование, експерт по европейски проекти, спортист, който работи в семейната фирма за тежка строителна техника, фотограф, студентка и сервитьор.

Водещите на „Bake Оff: най – сладкото състезание“ Алекс Раева и Рафи разкриха подробности около регламента на предаването и изпитанията, през които ще преминават участниците в състезанието. Във всеки епизод ще има две предизвикателства. Първото е свързано с любима и позната рецепта за участниците, а второто е „Изпитание за сръчност“ – рецепта, зададена от журито шеф Панджерова и шеф Балталийски, която тества качествата и уменията на любителите пекари и сладкари.

Пред репортера на „На кафе“ Александър Петров, водещите на Bake Оff: най – сладкото състезание“ Алекс и Рафи разкриха, че във всеки епизод журито ще взима решение кой любител кулинар напуска формата и кой е „Звезда на деня“ с най-добро представяне и в двете предизвикателства. Въпреки състезателния характер, атмосферата на предаването е много позитивна – всички действат като отбор и си помагат, което със сигурност ще вдъхнови и зрителите на NOVA.

Шеф Юлия Панджерова и Шеф Юри Балталийски споделиха, че качествата, които трябва да притежава „Най-добрият непрофесионален сладкар и пекар на България“ са всеотдайност, желание за учене на нови неща, креативност и прецизност в техническото изпълнение на предизвикателствата.

Екипът на предаването смята, че „Bake Оff: най – сладкото състезание“ може да възроди сладкарството и пекарството в домашни условия и да мотивира все повече млади хора да изберат готварството за своя професия.

Кои са участниците и какви са перипетиите и вкусните моменти, през които те ще преминат, очаквайте от 15 ноември, 20.00 в „Bake Оff: най – сладкото състезание“, само по NOVA.

Новини, много снимки и актуална информация може да следите и във FACEBOOK страницата на предаването.

Гледай видео запис от епизод 1 тук или тук