Гледай онлайн Бригада нов дом еп. 5 30.03.2017 – Ангел и Александра

Мария Силвестър помага на самотен баща да сбъдне мечтите на дъщеря си

В „Бригада Нов дом” екипът ще разкаже на зрителите за избора, пред който всеки един човек рано или късно бива поставен. Мария Силвестър и бригадата на Караджов ще помогнат на самотен баща и неговата дъщеря да сбъднат мечтите си. Те отново ще преминат границите на възможностите си и ще създадат мечтания дом за по-малко от седмица.

В малко селце извън София Ангел и малката Александра се справят сами с предизвикателствата на съдбата вече десет години, след като съпругата на Ангел ги изостава неочаквано. В къщата, в която живеят щастливите баща и дъщеря, няма прокарана вода, а със заплатата си на дърводелец Ангел не е способен да задели за ремонт. Въпреки трудностите, семейството живее в любов и разбирателство.

Домът им не е основно ремонтиран откакто Ангел живее там от 1989г. Липсата на вътрешна кухня затруднява нормалното ежедневие и той е принуден да използва лятната външна кухня, която още повече превръща домакинската работа в трудност. Той се грижи сам за абсолютно всичко и изиграва ролята както на баща, така и на майка за Александра. След инцидент в дома едната стая е неизползваема, а Ангел е принуден да спи на дивана в хола. Той мечтае за нова кухня, а малкото момиченце за по-приветлива и красива детска стая.

Предизвикателствата, пред които Мария Силвестър и майсторите ще се изправят и в този епизод не са малки, но те ще дадат всичко от себе си и ще се опитат да направят щастливи още едно семейство. Дали „Бригада Нов дом” ще успее да изпълни мисията си и да сбъдне мечтите на двучленното семейство, зрителите на bTV ще разберат на 30 март от 21:00ч.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук или тук

Снимки от епизода –