Гледай онлайн Димитър Пенев в Добър ден с БНТ2

Легендата на българския футбол Димитър Пенев и капитанът на националния отбор по художествена гимнастика от олимпиадата в Рио Михаела Маевска – гости в предаването „Добър ден с БНТ2“

Един от най-именитите български футболисти и треньор №1 в историята на националния ни отбор Димитър Пенев ще гостува тази събота (25 март) в предаването „Добър ден с БНТ2“.

Часове преди срещата между България и Холандия, която БНТ ще излъчи, коментарите в студиото ще очертаят шансовете на родните национали. Водещите Тони Рапонска и Илия Илиев ще разговарят с Димитър Пенев за успехите и провалите на българския футбол и ще върнат зрителите към спомените от преди 23 години и незабравимото „американско лято“.

Модните експерти ще обърнат поглед тази събота към мъжкия гардероб. Освен новини за актуалните тенденции, материи, кройки и детайли в облеклото на кавалерите, вниманието ще бъде насочено към ризата. На пръв поглед типично мъжка дреха, която модната легенда Коко Шанел трайно въведе и в гардероба на дамите. Пред прага на абитуриентските балове студиото на предаването ще се превърне в моден подиум за абитуриентска и официална мода за мъже.

В ранния неделен следобед (26 март) гости на предаването ще бъдат момичетата от „Хипнотик“ – една от най-успешните и популярни струнни формации у нас. Мария Новева, Марина Хинова и Бистра Копринкова ще говорят за музика и изкуство, за живота на сцената и зад кулисите. Специално за зрителите на БНТ2 виртуозните инструменталистки ще изпълнят популярното “Либертанго” на композитора Астор Пиацола.

На живо в студиото гостува и капитанът на ансамбъла по художествена гимнастика, който стигна до бронзовите медали на Олимпийските игри в Рио Де Жанейро – Михаела Маевска. Разговор от първи лице за смяната на поколенията в националния отбор, за цената на успеха и за любовта на цял един народ.

Гледайте предаването „Добър ден с БНТ2“ на 25 и 26 март от 13:00 часа!

Гледай видео запис от предаването онлайн