Гледай онлайн Дом за всеки еп. 2 06.02.2017 – Журналистки с разбити сърца

Млади, красиви и необвързани приятелки търсят „Дом за всеки” за своите разбити сърца

Драго Симеонов ще ни покаже как изглежда домът на Капка Георгиева и апартамент в луксозна столична резиденция с месечен наем от 2000 евро

На 6 февруари, понеделник, точно в 21.00 часа водещият на най-новото авторско предаване по NOVA „Дом за всеки” и неговите агенти се впускат в своето второ телевизионно приключение. И тримата знаят, че всеки има нужда не просто от жилище, а от дом. Затова приемат всяко следващо търсене не просто като задача, а като мисия! Съветите на имотните специалисти на „Дом за всеки” ще помогнат на всеки зрител пред екрана да се ориентира много по-бързо и ефективно в силно конкурентния и специфичен имотен пазар у нас.

Агентите Пепи и Жоро, с над 20-годишен опит в сферата на имотите, се впускат в трескаво търсене на апартамент под наем на втората двойка, доверила се на “Дом за всеки”.

Клиентите:

Алекс и Криси – две млади журналистки, наскоро скъсали с приятелите си, търсят дом за разбитите си сърца и домашните си любимци – кучето Бруно и заекът Ленин. Оценили са това удоволствие на 800 лева, а срещу парите си очакват: стая за всяка, в която да се усамотяват и общ хол, за да се забавляват. Искат и удобство за паркиране – и то някъде в центъра на София.

Агентите:

За място, където да ремонтират катастрофиралия си личен живот, Жоро им предлага апартамент в ремонт и друг в престижен столичен квартал. На свой ред Пепи ги отвежда първо в Зоната на здрача, а второто й предложение успява неочаквано да скара момичетата. През цялото време Алекс и Криси трудно избират своите стаи, но накрая трябва да вземат много важно решение!

Ще намерят ли двете приятелки дом за себе си и домашните си любимци? С какви проблеми може да се срещне всеки, ако живее в центъра на София? И още: Как изглежда домът на Капка Георгиева, апартамент с месечен наем от 2000 eвро и какво можем да си позволим във Флоренция и Париж за 294 000 лева?

Всичко това само в “Дом за всеки” в понеделник, 6 февруари, от 21.00 часа по NOVA.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук, тук или тук