Гледай онлайн: Джина Стоева бременна с момиче по Би Ти Ви

Бременна съм! Откровеното признание направи фолк дивата Джина Стоева пред Би Ти Ви.

Певицата за първи път обявява публично щастливата вест и си позволи да разкрие малко повече подробности около събитието.

Детето е планирано, очаквано, с моя приятел сме заедно повече от две години и много искахме да станем родители. Много се радвам, че стана нормално, защото бях започнала да се притеснявам, все пак годините напират, сподели Джина.

Певицата очаква момиченце. В момента е в началото на четвъртия месец и вече усеща движенията на бебето в корема си. Добре минава всичко, не повръщам, не ми е лошо, радва се изпълнителката.
Тя не беше словоохотлива по адрес на бъдещия татко, но разказа, че в началото, преди да разбере за бебето, той започнал да й прави забележка, че се задъхва на планинските им разходки и трябва да отслабне.

После, като му казах, че съм бременна и много се смяхме, защото тепърва ще качвам килограми, разказа Джина. Тя обаче е категорична, че не иска брак с любимия си. Страхува се от Гражданското и най-вече от факта, че от опита на познатите си съди, че разводите никак не са рядкост и всичко приключва рано или късно.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Инфо: Агенция ПИК

 
По темата: ,