Гледай онлайн Елен Колева с майка Ина в „Търси се“

Елен Колева за живота и мъдростта в „Търси се“ на 30 октомври от 11:00 часа по bTV

Младата и таланлива актриса Елен Колева ще бъде специален гост в предаването „Търси се“ тази неделя, 30 октомври, от 11.00 часа по bTV. Как се чувства след участието си във втория сезон на „Фермата“ и след раздялата с писателя Калин Терзийски, има ли нов човек до себе си и защо се е обърнала към Бог? Отговори на тези въпроси тя ще даде откровено пред водещите Меги и Нели.

В „Търси се“ актрисата ще се срещне първо с един от най-забавните актьори Влади Въргала, с когото си партнира на сцената. „Елен е като дете на сцената – развълнувана, горяща. Аз бях в период, в който не усещах тези емоции и тя ми показа какво всъщност е театърът за мен“, споделя Влади. Той ще разкрие, че извън сцената Елен „не е префърцунена дама“, напротив „тя разказва вицове, имитира, самоирониза се“.

Актрисата няма да сдържи сълзите си при срещата със своята майка Ина Колева. „Баща й почина когато тя бе на 2 годинки. Прилича изцяло на него – и външно и като характер. Винаги съм я чувствала по-мъдра от мен и тя се е грижила много повече за мен, отколкото аз за нея“, казва майката на Елен. „Наистина откакто пораснах аз винаги съм се чувствала все едно аз съм майката. Това придавам и в отношението ми към приятелите, към мъжете до мен. Явно повикът да стана майка наистина крещи в мен“, казва Елен.

Тя ще признае, че след излизането от „Фермата“ се чувства в хармония със себе си и много щастлива. Относно раздялата с Калин Терзийски, Елен казва: „Тази любов беше като вирус, който ме порази. Беше неизбежно! Ние имаме различна ценностна система и начин на живот. Аз опитах да се впиша в неговия, но това не е моят свят“, признава откровено Елен. Пред Меги и Нели тя разкрива, че изживява „нов етап в любовта“, като загатва, че може би има нов човек до себе си.

„В любовта никога не бих жертвала свободата си. Веднъж го направих и си я върнах много, много трудно“, споделя още Елен. Тя признава, че е преживяла няколко ужасно тежки години, след които трудно се е изправила на крака. „На 30 години започнах от нулата. Живеех изключително скромно, защото нямах доходи. Помагаше ми единствено майка ми. Това, което аз преживях през тези години, не би го издържала нито една жена, нито една актриса“.

Меги и Нели ще я срещнат и с актьора и режисьор Вельо Горанов, който е най-близък до актрисата от колегите й. Интересни предизвикателства ще й отправи и най-добрата й приятелка от детските години Надежда.

Гледай видео запис от предаването онлайн