Гледай онлайн еп .1 на Докоснати от слънцето 06.03.2017

Мелина и Ахилеас се запознават в Атина.Привличането между тях е толкова силно,че прекарват една незабравима нощ заедно.

Ахилеас Матзеу има двама по-големи братя Матеос и Нектариос.Мелина обсъжда с приятелката си Веселики случилото се предишната нощ в Атина.

След няколко дена Ахилеас се жени за Евредики,в същото време Мелина се врича във вярност на Сифис Гианакакис.Семействата Матзеу и Гианакакис се занимават с производството на вино.Двете фамилии обмислят да обединят двете компании за да могат да изнасят виното в чужбина.

Матеос и Диамантис( чичото на Сифис) водят преговорите.Сифис ,Нектариос и Ахилеас се противопоставят.Двете семейства имат стара вражда.Сифис обвинява Матеос за смъртта на майка му.Преди години Матеос е изоставил Анастасия ,по-малката сестра на Сифис ден преди сватбата им.Тя е направила опит за самоубийство.Бабата на Матеос подозира, че чрез това сдружение ,семейство Гианакакис търсят отмъщение.Анастасия също не е съгласна двете компании да се обединят.Дафни съпругата на Диамантис е разпозната от бивш клиент ,когато с приятелката си Константини са работили като проститутки. Ангелики е бивша приятелка на Сифис.Тя среща Диамантис и му казва,че има дете от Сифис.

Нектариос средният брат от семейство Матзеу има връзка с прислужницата Христина.Жена му Димитра е на косъм да ги хване в обора.

Мелина и Ахилеас ще се срещнат след няколко месеца отново,но вече няма да са свободни…..

В 1 ЕПИЗОД НА „ДОКОСНАТИ ОТ СЛЪНЦЕТО“ ЩЕ ВИДИМ :

Мелина и Ахилеас се запознават. Привличането и страстта между тях толкова надделява, че те прекарват една незабравима вечер заедно. След вечерта, която са били заедно, Мелина споделя с приятелката си Веселики случилото се от миналата нощ. Ахилеас има още 2-ма братя – Матеос и Нектариос. След няколко дни Ахилеас се жени за Евредики, но все още не може да забрави момичето от нощта. В същото време Мелина планира да бъде заедно с Сифис. Семействата на Ахилеас и Сифис произвеждат вино. Те решават да се обединят, за да може бизнеса им да тръгне и в чужбина. Обаче това няма да бъде толкова лесно, защото двете семейства водят стара вражда. Сифис обвинява брата на Ахилеас ( Матеос ) за смъртта на майка му, защото преди време Матеос бил изоставил сестрата на Сифис – Анастасия преди сватбата им и тя е направила опит за самоубииство. Бабата на Матеос е сигурна, че чрез това сдружение семейството на Сифис ще търси отмъщение. Анастасия също не е съгласна за това сдружение. Мелина и Ахилеас ще се срещнат отново, но след месеци, но тогава и двамата няма да бъдат свободни….

Гледай сериала онлайн: (или тук)

Инфо: Докоснати от слънцето/Brousko и Докоснати от слънцето / Μπρούσκο