Гледай онлайн еп. 1 на Не така, брат! Целувки по ноти

Борба за вниманието на Мишо в първия епизод на „Не така, брат!: „Целувки по ноти”

Вихър от музика и любов ще завладее героите в новия сезон на уеб сериала във Vbox7.com

Още с първия епизод от новия сезон на един от най-харесваните уеб тийн сериали, „Не така, брат!: Целувки по ноти“ във Vbox7.com, ще станем свидетели на изключителна промяна в живота на главния герой Мишо. От аутсайдер той ще се превърне в любимец на всички, но това ще го изправи пред тежък морален избор, който ще окаже влияние и върху другите герои в сериала. Как ще се промени животът на Мишо? Следете новите серии от сериала всяка сряда от 16:00 часа във Vbox7.com.

В първата серия ще разберем, че в училището на Мишо, Дидо, Ива, Беатрис и Блага, е обявен конкурс за млади таланти с впечатляваща парична награда. Негов главен организатор е учителката по музика Велева, в чиято роля влиза актрисата Антоанета Добрева-Нети. Всички са запалени да участват в надпреварата, а Ива и Беатрис са най-мотивирани. Блага също се записва, тъй като трябва да плати някак курса си по пеене, а Дидо е принуден да влезе в дует с любимата си.

Мишо от своя страна е много скептичен, когато става въпрос за подобни събития. Изненадата идва, когато Велева избира него за член от журито като златен медалист-отличик на училището и това вкарва Мишо в сериозни размисли как да даде максимално обективна оценка на участниците. Те от своя страна правят всичко възможно да спечелят неговия глас. Дали Мишо ще успее да се справи с предоставената му власт, какви ще бъдат предложените от съучениците му изкушения и в какви бъркотии ще се забърка, феновете могат да видят началото на тази история в първия епизод от новия сезон –

„Не така, брат!“, създаден от продуцентите 7Talents, вече реализира три успешни сезона и натрупа над 15 милиона гледания в онлайн платформите за видео споделяне. Героите Мишо, Ива, Блага, Дидо и Беатрис са сред най-обичаните от тийнеджърите, а към сериала има записана песен и беше издадена книгата „Дневникът на Мишо“, която е едно от най-популярните заглавия в книжарниците у нас.