Гледай онлайн еп. 1 на Ние, нашите и вашите 08.03.2017

С двоен епизод стартира романтичната комедия „Ние, нашите и вашите“ от 21:00 часа по NOVA

„Попадението и центърът на този сериал са децата“, сподели Елена Петрова в „На Кафе“

Дългоочакваният старт на най-новия български сериал на NOVA дойде. На 8 март от 21:00 часа зрителите ще могат да се насладят на двоен епизод на романтичната комедия „Ние, нашите и вашите”. Какъв по-добър момент от 8 март, за да видим как една съвременна жена ще се справи с огромното предизвикателство да бъде идеална съпруга и майка на общо 5 деца, само част от които са нейни собствени.

„Попадението и центърът на този сериал са децата, те са просто чудесни, и съм щастлива, че зрителите още днес ще могат да ги видят и да се убедят в това. Снимаме доста интензивно и самите ние не знаем какво ще се случи нататък в историята, но стартираме с много ентусиазъм и двоен епизод довечера, когато хората ще ни приемат в домовете си“, сподели Елена Петрова (Лили) пред водещата на предаването Гала.

Часове преди премиерата на първия епизод семейство Иванови се събра в пълен състав в студиото на „На Кафе“, за да сподели емоциите от снимките на „Ние, нашите и вашите“ в навечерието на голямото начало. Кирил Ефремов (Христо) не пропусна да подари цветя на всички дами в студиото по случай 8 март, създавайки настроение и усмивки. „Приятно изненадан съм от резултата. Всички се смяхме, докато гледахме първия епизод, което значи, че екипът се е справил добре. Това е една забавна история за втория шанс в живота. Сериал, който може спокойно да се гледа от цялото семейство“, сподели главата на семейство Иванови.

В сряда вечер ще видим и някои от роднините на екранното семейство, сред които е и колоритната личност на брата Зорко (Краси Ранков), известен със своите крилца, приготвени по тайна рецепта. „Героят ми е Зорко, защото е роден в Обзор. Никак не се спогаждаме с брат ми – за разлика от мен той обича да се жени и само харчи парите“, разказа Краси Ранков пред „Здравей, България“, броени часове преди старта на новия сериал.

Актьорският каст и екипът на продукцията също са категорични, че главни герои в тази история са децата. „Ние, нашите и вашите“ ще върне зрителите именно към смешните и неочаквани ситуации, присъщи на децата и техния свят. Сигурни сме, че всеки родител има истории, достойни за сценарий, защото порастването е най-голямото приключение – както за малките, така и за майките и татковците, които трябва да се справят с детските радости и неволи“, коментират продуцентите.

Екипът и актьорите от романтичната комедия минаха по червения килим за гала премиерата на „Ние, нашите и вашите“

Забавление за цялото семейство е в центъра на концепцията на новия сериал по NOVA

С премиера в кино салон беше отбелязан първият епизод на „Ние, нашите и вашите“, който зрителите могат да видят на 8 март от 21:00 часа по NOVA. Червеният килим събра голяма част от звездния каст – Елена Петрова, Кирил Ефремов, Радина Боршош, Дария Хаджийска, Мартин Желанков, Мартин Цолов, Симеон Ангелов, Стефка Янорова и Даниел Ангелов.

След толкова много години пред камерата отново застават деца, които ще са главни действащи лица заедно с популярни български кино и телевизионни звезди. Според участниците в проекта, именно малките актьори на снимачната площадка обединяват всички около себе си и ги карат да се чувстват като голямо щастливо семейство.

„Изборът на децата, които всъщност са основен образ в сериала, както и работата с тях, се оказва сериозно предизвикателство, но мисля, че сме се справили добре и зрителите ще го видят още в сряда“, разказа с усмивка продуцентът и режисьор Димитър Гочев.

Най-емоционална от всички в залата беше Елена Петрова, която ще видим в ролята на майката. „Това можеше да е една обикновена история, но децата в нея я правят необикновена“, сподели тя. Радина Боршош и останалите млади актьори в залата изразиха благодарността си към Елена и Кирил за начина, по който ги приемат и за възможността да бъдат равностойни техни партньори пред камерата.

Най-малкият от всички – 8-годишният Симеон, който ще видим в ролята на Вили, беше и най-атрактивният участник в срещата с медиите. В сериала той се снима с истинския си баща в живота – актьора Даниел Ангелов, когото ще видим в сериала като „лошият“.

„Това е една универсална история за цялото семейство, с която зрителите ще се забавляват“, допълни Антоний Мангов, програмен директор на Нова Броудкастинг Груп.

Гледай видео запис от епизод 1 онлайн – тук, тук или тук