Гледай онлайн еп. 10, 11, 12, 13 на Откраднат живот с. 3 от 07, 08, 09, 10.03.2017

Ново начало с новите лица в „Откраднат живот: Възмездието“

Д-р Вяра Добрева и д-р Борис Тасев ще прекрачат прага на МБАЛ „СВ. Кирил“ като съперници в операционнатa

Ново начало за зрителите и за най-успешния медицински сериал у нас ще поставят героите на Луиза Григорова и Наум Шопов в предстоящия епизод във вторник вечер от 20:00ч. по NOVA. След като двама любими лекари се отправиха на дълго пътешествие, д-р Вяра Добрева и д-р Борис Тасев ще направят първа стъпка към заветната си цел – да получат място в операционната на МБАЛ „Св. Кирил“. Младите хирурзи ще трябва да се състезават не само един с друг, но и със самите себе си в използването на знания, умения и бързи реакции в тежки медицински казуси. Искрите между двамата ще останат на заден план в надпреварата, която трябва да докаже на проф. Генадиев и цялото отделение кой е по-добър лекар. Изпитания, куриозни моменти и нови любовни триъгълници ще съпътстват Вяра и Борис, които ще се лутат между приятелството, любовта и професионалното съревнование, променяйки съдбите на много от познатите герои. Един от първите професионални сблъсъци, предизвикан от новите лекари ще бъде именно между водещите специалисти в хирургията – д-р Калин Генадиев и д-р Романова.

Междувременно пътят на Виолета към лечението ще се окаже много по-дълъг, отколкото е предполагала. Среща с пациент по време на химиотерапия ще я провокира да преосмисли изповядваните ценности и целите в живота й до този момент – борбата с рака ще е не само неин катарзис, но и мисия.

Сблъсък между Калин и Наталия ще постави въпроса за тяхното съвместно бъдеще и сериозното развитие на връзката им. Евгения ще направи нова крачка към окончателната раздяла с проф. Генадиев, а загрижеността й за проф. Камбуров ще изостри отношенията им още повече.

Как ще бъдат посрещнати Вяра и Борис? Какво ще предприеме Виолета Захариева, преживявайки собственото си Възмездие? – зрителите ще разберат тази седмица, в новите епизоди на „Откраднат живот:Възмездието“, от вторник до петък, от 20.00 ч. в ефира на NOVA.

Гледай видео запис от епизод 10 онлайн – тук, тук или тук

Гледай видео запис от епизод 11 онлайн – тук, тук или тук

Гледай видео запис от епизод 12 онлайн – тук, тук или тук

Гледай видео запис от епизод 13 онлайн – тук, тук или тук