Гледай онлайн еп. 111, 112, 113, 114, 115 на Моят живот от 03, 04, 05, 06, 07.04.2017

В следващите епизоди на Моят живот се завръщат съмненията на Атеш по отношение на семейството на годеницата си.

Ефсун измолва прошката на майка си. Обещава да напусне Исмаил. Бейза краде уличаващото писмо и го дава на Хуля и Едибе. Двете са съгласни напълно, че отговаря на описанието на Нуран. Една мисъл не остава намира Атеш, отново си мисли, че Бахар е истинската дъщеря на Мехмет Емир.

Онур е изумен от постъпките на Ефсун. Тя му казва, че прави всичко, за да има пари. Обещава й част от печалбата й, ако й помага. Влюбените от Моят живот намират бездомно момиченце. Тя се казва Есма и веднага печели сърцето на Бахар.

Ефсун разказва на майка си, че Исмаил няма да се откаже, докато не разкрие изчезването на Юсуф. Полицаят и партньорът му разбират, че Нуран не е спирала да иска пари от стареца, за да гледа внучката му. Есма умолява Бахар и Атеш да не я връщат в дома, в който я карат да проси и я бият.

Хуля кани Берк, а той използва момента да огледа имението, което иска да ограби. Нуран отпраща роднините и с Иляз разкопават гроба на Юсуф. Тялото му го няма. Неочакваното посещение на годениците всява смут, но успяват да ги заблудят.

Нуран се чуди кой е научил тайната им. Рефика чува как Есма плаче насън. Бахар и Атеш си обещават да направят всичко, за да й помогнат. Хуля прави парти за рождения ден на Фулия. Полицаите обискират дома на Нуран, но не откриват доказателства за престъпление. Майката на Ефсун прокужда Исмаил. В полицията той и Дженгиз са смъмрени и двамата решават да изоставят случая.

Ефсун с помощта на Онур се кани да ограби Атахан. Същите намерения има и Берк в следващите епизоди на Моят живот.

Гледай онлайн на български – тук или тук или тук

Инфо: Вестник ТВ сага