Гледай онлайн еп. 2, 3, 4, 5 на Докоснати от слънцето от 07, 08, 09, 10.03.2017

Какво ще се случи във вторник (7-и март):

Семейството на Сифис са на гости в Кипър при семейство Матзеу.Ахилес и Мелина се изненадани от тази неочаквана среща.Те скриват от близките си,че вече се познават.Диамантис съветва Матеос да не разкрива причината,поради която е отменил сватбат си с Анастися.Мелина казва на приятелката си Василики,че е срещнала мъжа от Атина.Диамантис подтиква Дафни да се сближи с Анастасия.Мелина казва на Сифис,че иска да си тръгват от къщата на Ахилеас.Тя е неспокойна ,вечерта не може да заспи и излиза на разходка в градината.Там среща Ахилеас.Той иска да и върне шала,който е забравила в хотелската му стая.Казва и ,че не може да забрави любовната им нощ!

Димитра среща бившия си съученик Антони,урежда му бизнес среща с Нектариус.Провалена е покупката на лозов масив.Диамантис обвинява за това Матеос.Ангелики продължава настоятелно да иска от Диамантес телефонният номер на Сифис.На един обяд телефона на Ахилеас пада от масата ,вдигайки го от земята ,Сифис вижда снимката на Мелина в телефона му……

ВТОРНИК – 7 МАРТ

Семейство Гианакакис са в Кипър при семейството на Ахилеас. Мелина все още не може да повярва, че е видяла мъжа, за който не може да спре да мисли от онази вечер. Те скриват, че се познават. Мелина споделя с Веселики, че е видяла мъжа от Атина. Диамантис казва на Матеос да не казва каква е причината за отменената сватба на Анастасия. Той казва на Дафни да бъде по-близка с нея. Мелина се чуства неудобно и казва на мъжа си да си тръгват от къщата на Ахилеас. Цяла вечер не може да заспи и отива в градината, за да си събере мислите. Там вижда Ахилеас, който и казва, че не може да забрави нощта, в която са били заедно. Мелина му казва, че обича мъжа си. На един обяд телефона на Ахилеас пада. Сифис го вдига и вижда снимка на Мелина в телефона му.

Какво ще се случи в сряда (8-и март) :

Ахилеас успява да заблуди Сифис ,че тава е телефона на Мелина.По случайност са ги разменили.Мелина казва на съпруга си,че приятелката и я е снимала,когато са били в Атина.Сифис разбира от чичо си,че има дете от Ангелики.Матеос е ядосан,че брат му Ахилеас открито флиртува с Мелина.

Сифис настоява да види снимката от телефона на жена си,но тя му казва ,че вече е изтрита.Евридики се опитва да прелъсти Ахилеас,но той я отблъсква.

Мелина и семейството и се прибират в Крит.Анастасия и Сифис разговарят.Той и споделя,че има извънбрачно дете ,но това трябва да остане в тайна.Точно когато Мелина е при Василики телефона и звани.Разбира,че и се обажда Ахилеас.Тя го моли повече да не я търси и му казва,че авантюрата им е била грешка.Бизнесменът Маркус поръчва на Антони да провали сдружението между двете фамилии .Нектариос казва на брат си Матеос да назначи Антони като експерт във фирмата им,защото е добър в професията си.Ахилеас разбира,че жена му тайно от него взима кредитната му карта.Споделя съжалението си,че се е оженил за нея.Мелина прочита един имейл адресиран до Сифис и разбира,че мъжа и има извънбрачно дете.

СРЯДА – 8 МАРТ

Ахилеас успява да заблуди Сифис, че по грешка е взел телефона на Мелина му. А тя казва на мъжа си, че приятелката и я е снимала докато е била в Атина. Сифис разбира, че има дете от Ангелики. Матеос не одобрява това, че Ахилеас флиртува с Мелина при положение, че и двамата не са свободни. Сифис се съмнява и казва на жена си, че иска да види снимката от телефона, но Мелина му казва, че вече е изтрита. Евредики се опитва да прелъсти Ахилеас, но той я отблъска. Ахилеас се обажда на Мелина, но тя му казва да не я търси повече. Маркус казва на Антони да провали сдружението на 2-те фамилии. Нектариос съветва Матеос да назначи Антони като експерт. Ахилеас разбира, че Евредики тайно взима кредитните му карти, а Мелина разбира, че Сифис има дете.

Какво ще се случи в четвъртък ( 9-март) :

Мелина е разочарована от Сифис.Той се опитва да я убеди ,че наистина не е знаел,че Ангелики има дете от него.Тя не иска да повярва на думите му.Разстроена излиза от къщата през ноща.На сутринта Константини я заварва да спи на една маса в заведението и.Веднага информира Дафни за това.Ахилеас е разочарован от поведението на Евредики.Братята Матеу ще пътуват до Крит.Евредики настоява да отиде и тя.Ахилеас се обажда на Мелина.Казва и ,че ще пътува до Крит и иска да я види.Тя категорично му заявява,че не иска да се среща с него.Най-големият брат Матеос има среща с бизнесмена Маркос.Иска да откупи от него лозовия масив.Предлага му много по-висока цена.Антони започва работа в компанията на семейство Матеу.Отива с букет цветя при Димитра за да и благодари за съдействието.

Сифис разговаря с чичо си за Ангелики.Решава да се срещне с нея.Ахилеас и братята му пристигат на остров Крит.Отсядат в къщата на Диамантис и Дафни.Мелина казва на Сифис,че иска да се разделят….

ЧЕТВЪРТЪК – 9 МАРТ

Мелина е много ядосана на мъжа си. Сифис се опитва да и обесни, че не е знаел, че има дете. Тя отказва да му повярва и излиза от къщата ядосана. Ахилеас също е много разочарован от съпругата си. Брататя Матеу ще пътуват към Крит, Евредики настоява и тя да отиде с тях. Ахилеас се обажда на Мелина и и казва, че иска да я види. Тя му отказва. Сифис казва на чичо си, че иска да се срещне с Ангелики. Ахилеас и братята му пристигат на острова. Мелина казва на Сифис, че иска да се разделят….

Какво ще се случи в петък (10-и март):

Сифис умолява Мелина да му даде възможност ,да докаже истината за детето на Ангелики.Мелина се притеснява,че повече няма да може да забременее.Преди години е била бременна от Сифис,но по принуда е направила аборт.Ахилеас и Мелина остават на саме.Той и подарява колие с надпис „Бруско“.Иска да я прегърне ,но в този момент влиза Дафни.Нектариос подозира ,че Ахилеас е влюбен в Мелина.Диамантис организира вечеря в чест на гостите.Принуждава Анастасия да присъства.На вечерята Матеос се опитва да се помири с Анастасия,но тя го залива с питието си.Казва му,че ще го убие ,ако се опита да я преближи отново.

Мелина тръгва да търси Анастасия.Ахилеас я догонва.Двамата се целуват,но …Дафни ги вижда.Анастасия взима пистолет и…..

ПЕТЪК – 10 МАРТ

Сифис моли жена си да му даде шанс да и докаже истината за детето на Ангелики. Но Мелина я приятеснява друго нещо. Преди време е била бременна от Сифис, но е трябвало да направи аборт и сега се притеснява дали ще може да забраменее пак. Ахилеас подарява колие на Мелина с надпис „Бруско“. В момента, в който тръгва да я прегръща влиза Дафни. Нектариос мисли, че Ахилеас е влюбен в Мелина. Диамантис организира вечеря. Матеос се опитва да се сдобри с Анастасия, но тя е непреклонна. Залива го с питието си. Мелина тръгва да търси Анастасия. Ахилеас я настига и я целува. Дафни ги вижда…

Гледай сериала онлайн: (или тук)

Инфо: Докоснати от слънцето/Brousko и Докоснати от слънцето / Μπρούσκο