Гледай онлайн еп. 2 на Не така, брат! – Целувки по ноти

Любов от теория на практика в новия епизод на „Не така, брат!: „Целувки по ноти”

Напредва ли Мишо с любовта и коя е Габи, която застава между Беа и Дидо, научаваме във Vbox7.com

До къде ще стигне връзката на Мишо с Ива? Това ще разберем във втория епизод на новия сезон „Не така, брат!: Целувки по ноти“. Епизодите от уеб тийн сериала може да следите всяка сряда от 16:00 часа във Vbox7.com.

В новия епизод Мишо ще открие обратна пропорционалност между любовните сцени в романтичните филми и носенето на чорапи. Ще успее ли Мишо да излезе от полето на научната теория и какво ще се случи с неговата връзка – отговорът става ясен във втория епизод на поредицата.

Докато Мишо изпробва серия от подходи, които да дадат тласък на любовния му живот с Ива, неговият брат Дидо напълно се отдава на репетиции за музикалния конкурс за таланти в училището, в което учат главните герои. Това ще разсърди неговата приятелка Беатрис, но Дидо е убеден,че за да спечелят конкурса, той трябва изцяло да се посвети на репетиците.

Интригата се заплита, когато Беа подслушва телефонен разговор на Дидо, в който той споделя, че ще прекара вечерта с Габи. Коя е тя и ще успее ли да измести Беатрис от сърцето на Дидо? Гледайте в новия епизод на „Не така, брат!“.