Гледай онлайн еп. 2130 – 2144 на Малката булка от 06, 07, 08, 09, 10.02.2017

Сагата с Ананди, Нимболи и Диса продължава в Малката булка. Непознати отвличат малко момиче в същия автобус, с който е избягала и дъщерята на Ананди. Тя решава да помогне на детето и слиза с мнимото семейство в Балва. Междувременно майка й и Джагдиш трескаво я издирват, докато не научават, къде е и че се намира в голяма опасност.

Джагдиш научава, че местни жреци се канят да принесат в жертва новата приятелка на Нимболи и с помощта на полицията успява да спаси момичето и да я върне у дома.

Междувременно Диса плете интриги срещу семейството и настройва и Камли срещу тях.

Акирадж минава през поредица от превъплъщения, за да се добере до семейството си. Той се преструва първо на фокусник, а след това и на светец. Целта му е да измами цялото семейство и да спечели доверието на близките си, за да се доближи до враговете си.

Хората в селото не го разпознават и вярват, че е свят мъж. Засипват го с дарове, а той търси начин да се срещне с Балка и Кундан.

Камли прави две трудни открития, които я карат да преосмисли отношенията с близките си. Състоянието на Пушкар се подобрява и той все по-често я защитава. Тя осъзнава, че обича своя съпруг, но се притеснява, че така е предала Гопал. От друга страна чувства Пушкар все по-близък, когато вижда, че Кундан продължава да върши престъпления и дори изнудва счетоводителя им за пари.

Диса се прибира в Джейтсар и се скарва с Ананди, че не се е погрижила за Нимболи, докато я няма. Настоява да отведе момичето обратно. След много терзания Ананди приема двете да се приберат в Джалра. Нандини обаче тъгува за Джагдиш, Калиани, Ананди и дори за Шивам.

Пред д-р Анант, Ананди споделя, че има колебания дали да каже истината на дъщеря си. Той й разкрива, какво е забелязал у Диса. Според него, тя умишлено настройва срещу нея дъщеря й, за да може да я отдалечи.

Шивам открива, че медальоните на Ананди и Шив са два и иска обяснение от майка си. По съвет на Калиани, тя му разкрива, че Нимболи е негова сестра. Междувременно в Джалра Нимболи тъгува за тях. Тя се обажда на Калиани, но Диса чува разговора им и прекъсва връзката.

Накрая поставя ултиматум на Нимболи — или тя или Ананди и семейството й в Джейтсар.

Акирадж се среща с Балка, която е тръгнала към него, с искане да направи на дъщеря й черна магия. А в Джейтсар д-р Анант препоръчва на Ананди да разкрие на Нимболи истината незабавно. И тя заминава за Джалра.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук

Инфо: Вестник ТВ сага