Гледай онлайн еп. 259, 260, 261, 262, 263 на София Ден и Нощ от 30, 31.01., 01, 02, 03.02.2017 – Нов съквартирант

Нов съквартирант в „София – Ден и Нощ“ по NOVA

Приятелите от „София – Ден и Нощ“ приемат у дома си нов съквартирант, влюбеният Коко разкрива неприятна тайна, а Марио е готов на отмъщение

Нови приключения очакват приятелите от квартирата на Боби тази седмица, от понеделник до петък, в 22.00 ч., по NOVA, а любовта този път сякаш е на тяхна страна, но само ако имат търпението да си я заслужат.

Коко е на път да се влюби в новата си тръпка Йоана. Той силно желае нещата между тях двамата да потръгнат и да се развият, но момичето има тайна, която ще го сломи. Ще намери ли сили да се бори за връзката?

Отношенията между Симона и Асен продължават да бъдат непредсказуеми и нестабилни. Няколко недоразумения ще пренаредят ситуацията, но дали е за добро?

Изненадите обаче тепърва предстоят с появата на неочакван съквартирант, който иска да започне живота си отначало. Кой и защо ще се нанесе в квартирата, от какво бяга и ще успеят ли Боби и Ася да помогнат?

Марио подготвя отмъщение. След преживяното унижение и номера на Стефи и Митко, той чака с нетърпение часа на отплатата. Докъде е готов да стигне? Ще сработи ли пъкленият му план и какви ще са последствията?

Гледайте „София – Ден и Нощ“ – от понеделник до петък, в 22.00 ч. по NOVA.

Гледай видео запис от епизод 259 онлайн или тук

Гледай видео запис от епизод 260 онлайн или тук

Гледай видео запис от епизод 261 онлайн или тук

Гледай видео запис от епизод 262 онлайн или тук

Гледай видео запис от епизод 263 онлайн или тук