Гледай онлайн еп. 279, 280, 281 на София Ден и Нощ от 28.02., 01, 02.03.2017 – Дани и Михаела се разделят?

Забавни недоразумения в любовта очакват героите от „София – Ден и Нощ“ в следващите епизоди на риалити сериала, който тази седмица се излъчва във вторник, сряда и четвъртък от 22.00 ч. по NOVA. Не толкова забавни обаче са те за Дани и Михаела, чиято връзка е сериозно разклатена още в самото си начало. Михаела се чувства все по-несигурна в чувствата на Дани след всичко, което разбира за половинката си. Има ли нещо, което може да спаси взаимоотношенията им?

Неясна е съдбата и на още една връзка – тази на Коко и Йоана. Най-забавният съквартирант е твърдо решен да се бори за своята любима и да я спечели само за себе си. Коки ще получи шанс от съдбата, но дали той ще проработи в негова полза? Конкуренцията също не спи и ще му подготви голяма изненада. Какъв ще е резултатът?

Шегите на любовта ще усетят още както Стела, така и Галя и Бранко. Сестрата на Дани неволно въвлича себе си в странна романтична заблуда. Ситуацията обаче става още по-комично заплетена, когато в нея се забъркват още двама души. Кой ще разплете сложния възел?

Гледайте „София – Ден и Нощ“ тази седмица във вторник, сряда и четвъртък от 22.00 ч. по NOVA.

Гледай видео запис от епизод 279 онлайн или тук

Гледай видео запис от епизод 280 онлайн или тук

Гледай видео запис от епизод 281 онлайн или тук