Гледай онлайн еп. 36, 37, 38, 39, 40 на Завинаги свързани от 03, 04, 05, 06, 07.04.2017

В новите епизоди на сериала Завинаги свързани любимите ни герои се разделят. Манав и Арчана разтрогват брака си заради злодея Аджит, който го поставя в неловка ситуация.

Манав от самото начало подозира, че някой от семейството на съпругата му я е оклеветил и чува случайно разговор на Расика, Манджу и Аджит, в който те обсъждат падението й. Той разкрива истината на близките й, но Аджит го опровергава. Измамникът, който е подвел Манав преди време, сега лъже, че от любов към Арчана я е оклеветил. Освен това заявява, че Манав също има нечисти намерения и сам го е наел да измами богатия й ухажор.

Сулочана е потресена и възмутена, а семейството отказва да повярва на Манав.

Ситуацията обаче се влошава, когато Аджит примамва Манав в публичен дом и го снима, докато едно от момичетата се опитва да го съблазни. Той показва снимките на семейството. Арчана е потресена и разстроена. Манав се опитва да обясни, че са го натопили, но без особен резултат.

В същото време Савита продължава да работи срещу Арчана. Тя вече е успяла да вгорчи медения месец на влюбените, като го е предотвратила. Освен това настоява пред Сачин да се ожени за дъщерята на собственика на сервиза, в който работи брат му.

Варша чува как Расика, Манджу и Аджит се смеят, че Арчана се е загробила в бедно семейство и скача срещу снаха си. Винод обаче защитава съпругата си, че не е виновна за проблемите на сестра му.

Скандалът с Манав принуждава Сулочана да отведе дъщеря си отново в дома си. Тя се зарича, че ще омъжи дъщеря си за добър и достоен мъж. И прогонва Манав.

Останала без снаха Савита отново става за смях на съседките си. Бясна, тя отива в дома на Сулочана и напада Арчана. След това се обажда по телефона на Манохар, за да доведе дъщеря си и да й вземе багажа от къщата.

Дори Манав не успява да я разубеди.

В новите епизоди на Завинаги свързани, Варша се скарва със семейството си. След последните събития, при които Арчана отново се прибира в дома им, тя решава да замине за конференцията. Манджу разбира за плановете й и казва на Сулочана, че Варша е погазила семейните ценности. Майка й заминава за Пуни, за да върне Варшу, но научава, че тя е в една стая с шефа си сама.

Разстроена, старицата удря шамар на дъщеря си и настоява да я върне в дома им. Шефът й се извинява и настоява и тя да се прибере у дома. Ашвин обаче не успява да убеди нито Варша, нито Сулочана да се помирят.

Семейната драма приключва с връщането на Сулочана у дома. Варша заявява на семейството си, че се изнася и се мести в дома на Рашми. Винод и Манохар я молят да се прибере при близките си, но тя категорично отказва.

Междувременно Савита се обажда до семейството, с искане Арчу да отиде в дома й, за да си събере нещата. Придружена от Манохар и Винод тя отива в дома на мъжа си. От прага свекърва й я напада и обижда, а семейството й не успява да я защити.

След като Варшу се изнася, а Арчана става отново част от дома, Манджу триумфира. Варша обаче страда, че е зарязала близките си, а майка й се тревожи, че няма да се справи сама в живота.

Ашвин се среща с Варша и я убеждава в подкрепата си. Тя му разкрива, че живее при Рашми, но твърдо отказва да се прибере у дома.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net