Гледай онлайн еп. 462, 463, 464, 465, 466 на Прости ми от 06, 07, 08, 09, 10.02.2017

В следващите епизоди на Прости ми Бахар и Кемал отново са заедно, но Джунейт губи надежда за щастие с Фериде.

Хората на Осман отвличат Юсуф. Коварният дядо изсценира спасение, но целта му е Кемал да спре да вярва на Бахар. Отчаяната майка не иска да отстъпи детето си. Осман завежда дело, за да й отнеме бебето.

Другата снаха на Козан не стои безучастна пред злодеянията му. Открива, че си е пишел с наемния убиец Саит. Успява да го излъже и да се срещне с него. Той обаче е по-хитър. Заплашва я с нож – целта му е Ейлюл да спре делото срещу Зухре. Странник спасява блондинката, но Саит го ранява. Фериде води спасителя си на лекар.

Берат не спира с безчинствата си и в следващите епизоди на Прости ми. Убеждава Кемал, че са близки приятели. Ейлюл оттегля обвиненията срещу Козан, за да спаси сестра си. Бахар намира адвокат, за да опази сина си. Джесур плаща сумата, която е непосилна за нея.

Фериде разбира, че Тунч е убедил Ейлюл да не съди свекърите й. Отново е разочарована от стария си приятел. Саит отново печели доверието на Кадер. Лейля не намира думи и доказателства, които да я убедят, че той няма да навреди на семейството им.

Осман подозира, че Джесур е помогнал на Бахар. Успява да откаже адвоката от клиентката. Тунч предлага да спаси Ейлюл. Непознатият спасител на Фериде е Азис – баща им.

Изоставена и от адвоката си Бахар опитва да се самоубие. Докато я спасяват Кемал най-после връща паметта си. Двамата с жена му отново могат да са щастливи. През последните епизоди за седмицата на Прости ми отново заживяват заедно. Дори Осман успява да убеди Бахар в почтените си намерения. Твърди, че е действал за доброто на Юсуф.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук

Инфо: Вестник ТВ сага