Гледай онлайн еп. 482, 483, 484, 485, 486 на Прости ми от 06, 07, 08, 09, 10.03.2017

В следващите епизоди на Прости ми Бахар най-после започва да вижда истинското лице на Джесур. Иска обяснение и получава обяснение в любов. Джесур признава, че Инджи му е сестра, но отрича, че е искал да провали брака на Бахар.

Похитителят на Фериде – Ерташ, се измъква от затвора. Обвинява за всичко Осман. Найлян успява да хвърли цялата вина върху семейство Козан. Разгневеният Джунейт напуска бащиния си дом и отива да живее в къщата на Азиз.

Умут открива хотела, в който са се скрили Саит и Кадер. Напада измамника с нож и го арестуват за опит за убийство. Пред полицията Саит го оневинява, а благодарната Севги го приема в дома си, докато се възстанови.

Азиз казва на голямата си дъщеря, че Осман е отвлякъл Фериде. Кемал вижда как Джесур слухти около дума му. Разказва на брат си и осъзнава, че Джунейт не му казва всичко, което знае. Проследява го и го вижда да общува с Инджи Разказва на Бахар и започва да си спомня как Джесур е наредил да го измъчват заради парите на Шахин.

Лейля напуска любимия си в следващия епизод на Прости ми. Умут я убеждава да остане. Заканва се да убие Саит. Джунейт разказва на жена си, че баща му я е отвлякъл. Тя обаче искрено се съмнява в думите на Ерташ. Джунейт води баща си в дома на престъпника, но го намират мъртъв.

Кемал и Бахар най-после разбират как е загубил паметта си. Разбират, че Инджи го е блъснала с колата си. Сестрата на Джесур разбира, че той е отвлякъл любимия й мъж. Той обаче твърди, че дори не познава мъжа на Бахар.

Найлян умело прикрива следите си и вината за отвличането на Фериде пада върху Осман и Ерташ. Комисар Саваш разследва цялото семейство Козан.

Докато се занимават с отвличанията холдингът отново се изправя пред фалит. Спасението идва в лицето на Тунч. В поредните епизоди на Прости ми той продава цели 30% от акциите. Купувачът се оказва Азиз.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук

Инфо: Вестник ТВ сага