Гледай онлайн еп. 487, 488, 489, 490, 491 на Прости ми от 13, 14, 15, 16, 17.03.2017

Семействата на Фериде и Джунейт в Прости ми топят ледовете по между им, Зухре проглежда по чудо.

Бахар и Кемал са на път да докажат, че са жертва на интриги от страна на Инджи и брат й. Претърсват дома на Джусур и намират доказателство, че той е бил наясно кой е бил безпаметният мъж, когото сестра му обича.

Фериде се чувства зле. Йълдъз настоява да си направи тест. Разбират, че в семейство Козан ще има ново бебе. Инджи не спира да тормози Бахар. Пъха й снимки под вратата, на които е с мъжа й. Бахар се срива и я напада. Полицията ги арестува. В ареста Инджи не спира да провокира съперницата си от Прости ми. Разказва й, че с мъжа й са били близки не само духовно.

Умут приема Саит в дома си, но изпраща Лейля и Севги при близначката си. Фериде съобщава на баща си, че е бременна, но го предупреждава, че след раждането ще живее отделно. Новината за бебето сближава семействата на родителите му.

Заради Инджи Кемал е готов да отведе близките си в Истанбул. Джесур опитва да успокои сестра си. Тя насъсква полиция срещу него. Арестуват го, а тя планира да убие Бахар. Само навременното завръщане на Севги й попречва.

Тунч усеща, че се влюбва отново в Ейлюл. Зухре си връща зрението след новината, че пак ще става баба. Налян се завръща, но Джунейт подарява на Фериде колие с проследяващо устройство, за да я намери при нужда.

Малко преди да заминат за Истанбул, Инджи намира кола, с която да нарани Бахар. Блъска я на пътя и я оставя в беззащитно състояние. Дори очевидците на могат да помогнат да затворят злосторницата в следващите епизоди на Прости ми. Приемат Бахар в болница с опасност за живота. Тунч и Ейлюл са отново заедно.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук

Инфо: Вестник ТВ сага