Гледай онлайн еп. 5 на Дом за всеки 09.03.2017 – Тристаен апартамент до 80 000 евро

„Дом за всеки“ търси дом за двама българи, които се завръщат в родината

От 9 март предаването „Дом за всеки” вече е с нов ден на излъчване – четвъртък от 21.00 ч. по NOVA

Щастие не може да се купи с пари, но дом, в който да бъдете щастливи – може. Особено когато насреща са агентите в предаването „Дом за всеки“, което се завръща от 9 март с нов ден на излъчване – четвъртък в 21.00 ч. по NOVA. Когато се завръщаш в родината, за да търсиш щастието – залогът е още по-висок, а очакванията – огромни.
Клиенти този път са Живка и Пламен, които имат възможност да живеят навсякъде по света, но избират София, България. Те са двойка, която през последните няколко години работи в Германия. Сега обаче решават да се върнат в родината и да си купят дом. Търсят светъл тристаен апартамент с малки спални и просторен хол с кухненска част. Тъй като и двамата обожават планината, им е необходимо помещение за палатките и туристическите им пособия, както и място за колелетата. Бюджетът им е 80 000 евро.

Двамата агенти на „Дом за всеки“ Пепи и Жоро отново влизат в оспорвана битка, за да дадат по-добрата оферта. Жоро играе на сигурно и предлага апартамент в „Младост“ – малко над бюджета им и точно според посочените параметри, след което решава да ги впечатли с жилище в затворен комплекс. Пепи от своя страна първо рисково ще заложи на мезонет в „Кръстова вада“ на изгодна цена, но с неизгодно разпределение, а после ще играе на едро – със 180 квадрата и довършителни работи, но пък с твърде висока цена.

Ще отговори ли професионализмът на агентите на педантизма на клиентите, свикнали с немската точност? Любопитни факти за пазара на имотите и полезна информация за цените, кварталите, възможностите и избор, както и неизменна доза забавление с водещия Драго Симеонов очакват зрителите тази седмица.

Не пропускайте „Дом за всеки“, който се завръща на 9 март, четвъртък, от 21.00 ч. по NOVA.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук, тук или тук