Гледай онлайн еп. 56, 57, 58, 59, 60 на Не ме оставяй от 06, 07, 08, 09, 10.02.2017

56 епизод
Тайната на Паулина!

Със смъртта на бебето, Паулина взема решение, заедно с Алфонсо, да запази в тайна самоличността на истинския баща на Валентина. За нещастие, Леонел съвсем случайно научава тази новина и се възползва от ситуацията.

Въпреки лошото настроение на всички, рождения ден на Маурисио не минава незабелязано. Нурия се появява на празненството и разкрива тайната на Паулина.

Паулина се вижда принудена да признае пред всички, че Валентина е дъщеря на Адриан, но настоява той да никога да не научи за бащинството си заради обещанието, което е дала на Камило.

Дали Нурия ще се опита да разруши живота на Паулина?!

Накрая, Инес загърбва страховете си и за първи път се отдава на Гастон. С тази голяма крачка, двамата слагат началото на една голяма любовна история.

57 епизод
Времето лекува всичко!

След злото, което е извършила, и благодарение на свидетелството на Чело, Рутийо е осъден на двадесет години затвор. С тази новина, Бето и Чело вече не живеят в страх и се наслаждават на семейния живот.

Минава време…

Хулиета е излежала присъдата си в психиатрията. Заради доброто ѝ поведение, Адриан решава да отиде в Пуерто Еспаранса с надеждата да види сестра си и да ѝ предложи да изгради нов живот в Испания.

Мау и Валентина са пораснали, както и страстта им по гмуркането. Освен това, благодарение на терапията, Мау подобрява езика си и започва да комуникира с думи.

След ужасните епизоди на забрава и объркване, Ракел е диагностицирана с Алцхаймер. Безутешен от ситуацията, Алфонсо решава да се отдалечи за известно време от работата, за да се погрижи за съпругата си.

С единствената жела да прибере наследството на Мурат и след няколко неуспешни опита, най-накрая Нурия успява да забременее.

Дали това ще ѝ помогне в пъклените ѝ планове да получи парите на Гонсало?!

58 епизод
Мечтата на Камило!

Най-накрая, мечтата на Камило става реалност – хотелът, за който семейството му толкова много копнее, е открит с името МАУВА в чест на най-големите му любови: Маурисио и Валентина.

Нурия не може да стои мирна и разкрива пред Валентина, че Камило не е нейният истински баща. При така стеклите се обстоятелства, Паулина решава да разкаже цялата истина от страх и разказва една красива история, в която не само Камило е неин баща, но също така и Адриан.

След няколко години, Адриан се завръща в Пуерто Есперанса с намерението да отведе сестра си в Испания. Заради добро поведение, Хулиета е освободена от психиатрията… Какво ли ще стане, когато научи, че брат ѝ се е оженил?!

Карен страда заради отвличането на сина ѝ. Заплахите на Флавио най-накрая се реализират и напада не само малкия, но също така и нейния съпруг Ариел. Как ще излезе Карен от тази ужасна ситуация?!

59 епизод
Ракел изчезва!

Флавио изпълнява заплахите си и напада семейството на Карен. От страх да не ги изгуби, Карен приема да размени свободата си за тази на съпруга и сина си без да се интересува от последствията… Дали някой ще успее да спре Флавио?!

Хулиета отново се среща с брат си след като е прекарала шест години в психиатрията. Развълнувана от освобождаването си, тя се показва спокойна и ведра като научава, че ще живее в Испания.

При посещението си в Пуерто Есперанса, Адриан е изненадан да срещен отново Паулина. И двамата забелязват колко са нервни, докато си разказват колко са се променили животите им. Но техните чувства не са се променили.

Болестта на Ракел я поставя в риск за живота. Тя се оказва съвсем сама на улицата и не може да разпознае нищо. След изненадващото ѝ изчезван, Инес излиза да я търси с надеждата да я открие жива и здрава.

60 епизод
Попечителството над Валентина!

Хисела научава, че Валентина не е дъщеря на Камило. Тя решава да разкаже на Хайме, който да се погрижи и да разкаже цялата истина пред Адриан.

Пред съмнението, че има дъщеря, Адриан планира да се види отново с Паулина, твърдо решен да потвърди бащинството си. Без никакви лъжи повече. Паулина му разкрива най-голямата си тайна и се бори за попечителството над Валентина.

Заслепен от гняв и факта, че не е бил до дъщеря си през тези години, Адриан иска да се бори и да отведе Валентина в Испания. Триана също научава за развитието на ситуацията и сега само от нея зависи дали ще спаси брака си или не.

Гонсало научава от Леонел, че внучката му е дъщеря на Адриан. От страх да не я изгуби, той решава драстично решение: да скрие Паулина и децата, за да не може никой да му ги отнеме.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук

Инфо: Не ме оставяй