Гледай онлайн еп. 658 на Моята карма от 31.01.2017

Вторник:

Мукта решава да напусне, но секретарката я разубеждава.

Митхи е на гости на Дамини. Тя се притеснява, че е в тежест за Акаш. Дамини и Канха я уверяват, че Акаш я обича много и ще и помогне. Любовта им ще преодолее всички трудности.

Митхи гледа снимка на майка си. Тя казва, че нейните трудности са нищо, в сравнение на Ичха. Тя дори е трябвало да живее с омразата на собствените си деца. Митхи дава на Акаш писмо от Дамини.

В него Дамини му казва, че когато момичето се ожени, то къса връзките със семейството си и разчита само на мъжа си. Тя му благодари, че Митхи е имала такъв късмет да е с него.

Юви е в кабинета си. Един управител във фирмата също е там. Той се чуди защо Мукта е назначена, повишена още на втория ден и защо Юви я наблюдава постоянно със скрити камери. Юврадж си припомня опита за изнасилване, спасяването на Мукта от Ичха и последвалия арест. Той се заканва да съсипе Мукта. Юви си припомня как е планирал отмъщението си и как след освобождаването си от затвора е променил лицето си, така че никой да не може да го познае.

Амбика иска голяма сума пари от баща си. Тя е решила да планира много опасна изненада.

Митхи си търси златните гривни, подарък от Дамини. Амбика е планирала меден месец за четиримата в Шимла. Митхи не желае да отиде. Акаш и казва, че ще бъде до нея. Той добавя, ч е без нея няма да има меден месец. Най-сетне Митхи се съгласява, а Амбика е доволна, защото ще може да изпълни плановете си.

Мукта чака Вишну. Тя му е подготвила романтична изненада. Той и се кара защо е харчила толкова много? Мукта го успокоява и му споделя, че е повишена за добрата си работа. Сега заплатата и е двойна. Вишну е притеснен. Той смята, че не е нормално. Мукта му обещава да говори с шефа си.

Митхи се обажда на Дамини и и казва за сватбеното пътешествие, организирано от Амбика. Дамини е притеснена. Митхи я успокоява, че Акаш сега няма нищо общо със стария и всичко ще бъде наред.
Двете семейства тръгват на екскурзията. Екадеши и Павитра се чудят какво ли е замислила Амбика.

Нани идва на гости на Мукта и Вишну. Тя обижда зет си, че Муку от принцеса живее по-лошо от слугиня. Подиграва се с празния им хладилник. Добавя, че Митхи отива на сватбено пътешествие, а Вишну не може да се позволи нищо. Мукта реагира остро, защитавайки любовта си. Вишну се замисля.

Митхи, Акаш, Санкрант и Амбика се настаняват в хотела. Амбика се заканва,ч е са дошли четирима, но ще си тръгнат само три.

Гледай видео запис онлайн или тук или тук или тук

Инфо: Моята карма/Uttaran – Официална страница