Гледай онлайн еп. 659 на Моята карма от 01.02.2017

Сряда:

Акаш уверява Митхи, че съвсем скоро ще стане от инвалидната количка. Щом веднъж е успяла да стъпи на крака, ще може и втори.

Мукта работи. Тя си припомня съмненията на Вишну и си казва, че не е нормално да не е виждала шефа си.

Двете двойки пазаруват. Акаш вижда играчка змия и се сеща, че Митхи се страхува от змии. Той решава да я купи и да я скрие, така че Митхи като я открие да се изплаши и несъзнателно да се изправи на крака. Той изпраща Митхи със Санкрант до един храм и купува играчката. Амбика разбира за плана му и решава да действа. Тя се заканва, че змията няма да помогне на Митхи да проходи, а ще я убие.

Мукта настоява да се срещне с шефа си. Тя казва, че ако не го види още днес, напуска. Муку си грабва чантата и тръгва, когато Юви се показва. Той се представя като Юваан Сингх. Обещава и бляскава кариера в неговата фирма. Казва и, че винаги може да идва при него ако има някакъв проблем. Когато се сбогуват, Юви си мисли на ум, че Юврадж Сингх Бундела е вече в миналото. Той се усмихва и се заканва на Мукта.

Амбика предлага много пари на змиеукротител, за да и намери жива змия.

Митхи сяда при астролог, който прогнозира бъдещето и.

Амбика подменя играчката змия с истинска.

Мукта е задържана в работата си от Юви. Най-сетне тя си тръгва, но е много притеснена, защото Вишну я чака вече. На спирката едни момчета се закачат с нея. Идва Юви с колата си и и предлага да я откара. Тя е изплашена и приема. Юви с жест благодари на злосторниците.

Митхи рови в кошницата. За щастие змията не успява да я ухапе.

След това четиримата играят на игра като пеят песни.

Юви паркира пред дома на Мукта. Тя и изненадана, че шефът и знае къде живее. Юви се оправдава, че Муку е написала адреса си в молбата за работа. А и той обича да знае всичко за служителите си. Мукта му благодари и слиза.

Амбика се чуди дали змията е жива. Тя решава да провери и е изумена като не я намира в багажа на Митхи.

Гледай видео запис онлайн или тук или тук или тук

Инфо: Моята карма/Uttaran – Официална страница