Гледай онлайн еп. 66, 67, 68, 69, 70 на Трите лица на Ана от 06, 07, 08, 09, 10.02.2017

66 епизод
Ана Лусия посещава Сантяго в болницата!

Ана Лусия отива в болницата, където е приет Сантяго. Като го вижда, тя иска да го целуне и да се грижи за него. Тя му разказва колко се е притеснила, когато е разбрала, че един камион го е блъснал и как всички в пансиона не са ѝ позволили да излезе, дори не са пожелали да ѝ кажат в коя болница е настанен. Но както винаги, тя не се е предала и сега е до своя любим, за да се грижи за него и да го обича.

Ана Лусия признава на Сантяго, че много се страхува, защото той е заедно със съпругата си, а тя ревнува, въпреки че прави опити да се контролира. Сантяго ѝ обещава нещата да се променят, когато излезе от болницата. Уверява я, че двамата няма да се разделят. Ана Лусия заявява, че винаги ще бъде с него и е готова да се бори, включително и срещу съпругата му, за да не го изгуби.

Сантяго също обещава да се бори винаги да са заедно и че това е най-ценното, което има. И само до нея, той може да бъде мъжа, който иска да бъде и да се чувства обичан и щастлив.

67 епизод
Мариано настоява от Рамиро да му разкаже за Марсело!

Мариано научава, че Марсело е изгубил паметта си и не може да го повярва. Ана Летисия осъзнава, че новината е била голяма изненада за Мариано и както изглежда, тази новина му допада. Тя го пита какво крие и защо не му е изгодно Марсело да говори. Мариано избухва и настоява Ана Летисия да не говори глупости.

Валентин търси Марсело в болницата и му казва, че си го спомня много заплашителен, но сега, като гледа в болничното легло, му прилича на безобидно насекомо. Валентин отбелязва, че сигурно точно така той го вижда и се заклева да унищожи един по един хората, които са около него и които най-много обича в живота, независимо че няма нито пари, нито влияние като Марсело. Валентин изважда пистолет и му казва, че ще го върне в гроба, от който никога не е трябвало да излиза.

Мариано разпитва Рамиро дали е вярно това, че Марсело е изгубил паметта си или това е просто стратегия от негова страна, за да ги обърка още повече. Рамиро му отговаря, че не е никаква лъжа и че приятеля му наистина страда от амнезия. Рамиро му разказва, че Марсело има откъслечни спомени, като например си спомня как е заплашвал Джина с пистолет, докато тя е писала писмото за Рамиро, а Мариано ги е наблюдавал.

68 епизод
Ернестина е обнадеждена, че ще открие Ана Лусия!

Ана Летисия съобщава на Марсело, че е говорила с лекарите и те са съгласни да го изпишат. Тя е подготвила всичко, за да се прибере с нея в дома на баба ѝ.

Сантяго е против, но Ана Летисия настоява, че не може да откаже, защото тя го е помолила за един шанс. Ана Летисия му казва видео запис от медения им месец. Тя иска да му помогне да си спомни точно този момент, когато той е бил безумно влюбен в нея и ѝ е обещал никога да не я оставя.

Ернестина е много притеснена от реакцията на Ана Летисия. Тя вярва, че внучката ѝ подозира, че сестра ѝ Ана Лусия е жива. Леонор казва на Ернестина, че дълбоко в себе си вярва, че Ана Летисия никога не е искала сестра ѝ да се появи отново. Ернестина я моли да не говори глупости и предполага, че просто внучката ѝ винаги е била негативно настроена.

69 епизод
Марсело удря Еваристо!

Марсело търси Еваристо и настоява да му каже къде е Рамиро. Еваристо отказва да му каже истината, но го моли в замяна да му предаде ключа, който пази. Марсело се отчайва и изважда пистолет. Еваристо се развиква на Марсело и той го удря, оставяйки го в безсъзнание проснат на земята.

Мъжете, които са отвлекли Рамиро, са на път да го убият, но Марсело пристига на мястото, където го държат, решен да му помогне. Двамата започват да се бият с престъпниците и Марсело не им позволява да убият Рамиро. Марсело застрелва мъжете и ги оставя там.

Ана Летисия разговаря с бащата на Рамиро, когато той получава телефонно обаждане от Еваристо. Бащата на Рамиро му казва, че иска само да изплашат сина му, не иска да му се случи нещо сериозно или да го наранят. Ана Летисия чува разговора, но се преструва, че не е.

70 епизод
Ана Летисия си спомня смъртта на Джина!

Ана Летисия си спомня момента, в който е посетила Джина и я е упрекнала, че е преспала с чичо ѝ Мариано, докато тя е ѝ е платила, за да съблазни Рамиро, а не да се забърква с Мариано.

Ана Летисия е ударила и унижила Джина, която я е помолила за милост. Ана Летисия я упреква, че само използва чичо ѝ, за да му измъкне апартамент и бижута. Ана Летисия е извадила две опаковки хапчета и я принудила да ги изпие една след друга пред нея.

Рамиро открива, че Ана Летисия е подслушвала разговора му с Марсело и отбелязва, че не хубаво това, което прави. Ана Летисия му се подиграва – играе си на детектив в опит да открие кой е убил Джина, но всъщност му е нужно само едно огледало, за да си даде сметка, че единствено той е виновен за смъртта на Джина.

Мариано си спомня деня, в който е легнал с Джина, точно когато тя е трябвало да се погрижи за подготовката за сватбата си с Рамиро.

Гледай онлайн на български – тук или тук

Инфо: Трите лица на Ана