Гледай онлайн еп. 660 на Моята карма от 02.02.2017

Четвъртък:

Амбика е в стаята на Акаш и Митхи, когато те се прибират. Тя си измисля извинение и бързо тръгва от там, страхувайки се от змията. Митхи се чуди, но Акаш и казва, че са на меден месец и е нормално двойките да искат да прекарат известно време заедно. Той носи Митхи на леглото.

Мукта се прибира и намира Вишну заспал. Тя го гали по главата и той се буди. Двамата вечерят и Муку му разказва за изминалия ден.

Амбика се страхува да не би змията случайно да е в нейната стая. Санкрант идва и се опитва да се сближи със съпругата си, но тя го отблъсква, извинявайки се, че я боли главата.

Ратхор продължава своето разследване. Той си припомня съпругата си Малвика и горящата им къща.

Акаш решава да задейства плана си. Митхи лежи в леглото и Акаш и подава кошницата да извади нещо от там. Той и обръща гръб и се учудва защо все още не е видяла играчката змия. В това време Митхи вижда истинска на леглото си и започва да крещи. След което скача от леглото и сяда до прозореца. Змията я последва. Акаш моли Митхи да запази спокойствие и привлича вниманието на змията с едно червено шалче.

Амбика чува виковете и решава, че змията е ухапала Митхи. Тя буди Санкрант и двамата тръгват към стаята им.

Акаш и Митхи се справят със змията и я изхвърлят през прозореца. Акаш я хвали, а дошлата Амбика е много разочарована.

Ратхор се буди в хотелската стая от кошмари. Той сънува как „бащата“ на Амбика го е обвинил преди години за смъртта на сестра му.

Двете двойки се разхождат из курорта и е доста мъгливо. Амбика разбира, че в курорта мъглите са много опасни и лесно може да се изгубиш.

Юви вика Мукта на един адрес. Муку обикаля из някаквa изоставенa сградa.

Митхи и Акаш се наслаждават на медения си месец, а Амбика ги наблюдава. Тя решава да провали щастието им.

Гледай видео запис онлайн или тук или тук или тук

Инфо: Моята карма/Uttaran – Официална страница