Гледай онлайн еп. 661 на Моята карма от 03.02.2017

Петък:

Акаш храни Митхи, когато Амбика се промъква и взима телефона на Акаш. Тя си казва, че се е провалила със змията, но сега телефонът ще и помогне и никой няма да може да спаси Митхи.

Мукта е на мястото на срещата. Тя е учудена, че всичко е заключено и не вижда никой. Няма го и шефа и. Тя проверява отново адреса…

Вишну е повикан от шефа си. В кабинета му той вижда плик с неговото име и се радва, че сигурно и той ще бъде повишен. Шефът започва обаче, че годината е била много трудна. Той добавя, че е получил заповед от централното управление да съкрати 40% от служителите в офиса. Шефът казва, че съжалява, но и Вишну е сред съкратените.

Мукта обикаля, търсейки мястото на срещата. Тя вече е много изплашена. Усеща, че някой я следи. Най-накрая Юви се показва и тя несъзнателно го прегръща.

Шефът на Вишну му дава заповедта за освобождаване. Вишну му отговаря, че е станала грешка. Той добавя, че работи всеотдайно и остава колкото е нужно. Шефът казва, че оценява това и затова му дава още един месец. Добавя, че за това допълнително време ще си намери по-добра работа. Вишну се чуди как ще каже на Мукта.

Юви се извинява на Мукта. Казва и, че е объркал адреса в съобщението си. Срещата е в близка сграда. Когато Мукта не се е появила той е тръгнал да я търси. Тя е учудена. Юви и обеснява, че не иска да я изгуби. Мукта е още по-шокирана, а Юваан се извинява, че е искал да каже, че много държи на служител като нея и не би желал да напусне работа. Ако стават такива грешки, тя ще се ядоса и ще напусне. Юви добавя, че след вечерта трябва да отидат на работна вечеря с клиенти. Мукта отказва. Тя продължава, че се е омъжила наскоро и не иска да оставя съпруга си сам. Юви я обеждава и най-накрая се съгласява да го придружи, но за малко.

Акаш вижда Амбика в коридора и тя му се жалва, че е планирала изненада за Санкрант, но цветаря не е дошъл. Времето е лошо и на туристите е забранено да напускат хотела. Амбика иска да отиде до магазина. Акаш и предлага да отиде той, а тя е щастлива, че планът и работи. Акаш се качва в колата.

Вишну седи пред някакъв храм и гледа писмото. Той чува телефона и си и вижда, че Мукта го търси. Вишну трие сълзите си и отговаря. Муку му казва, че трябва да отиде на вечеря с шефа си и клиент на фирмата, но няма да се бави. Иска разрешение.

Акаш купува два букета, а Митхи се притеснява къде може да е в това лошо време.

Мукта идва в ресторанта. Юви пристига и и се извинява, че е допуснал втора грешка за един ден. Той се е объркал и срещата е след два дни. Мукта тръгва да си ходи, но Юви я убеждава да остане и да вечерят заедно, така и така са дошли.

На път за хотела, Акаш разбира, че спирачките му не работят. Амбика изпраща съобщение на Митхи да излезе навън защото има изненада за нея. Митхи си мисли, че е Акаш и излиза, а Амбика е супер доволна, че сега и двамата са изгубени в мъглата. Санкрант я вижда и се чуди какво прави. Тя му отговаря, че се наслаждава на мъглата, тъй като никога не е виждала нещо такова.

Вишну се притеснява какво ще каже на Мукта. Той си припомня подигравките на Нани. Тогава забелязва Юви и Муку да вечерят.

Митхи се лута в мъглата. Тя се опитва да се обади на Акаш, но телефонът му е изключен. Амбика гледа новините, че времето в Шимла е много лошо и има много загинали. Тя си казва, че към тях на сутринта ще се добавят още двама. Митхи и звъни, но тя прекъсва разговора. Санкрант идва при нея и тя му дава сънотворни, вместо лекарствата му.

Гледай видео запис онлайн или тук или тук или тук

Инфо: Моята карма/Uttaran – Официална страница