Гледай онлайн еп. 662 на Моята карма от 06.02.2017

Понеделник:

Митхи бута инвалидната количка по един безлюден път и вика Акаш. Тя го вижда как се блъска в дърво и полита в близката пропаст. Митхи става от количката и тръгва към него. Тя се изморява и започва да лази по корем. Когато стига до ръба, не вижда съпруга си. Отчаяна, че е загинал, го забелязва сред едни клонаци да се държи едва, едва. Акаш също плаче. Митхи е решена да го спаси и му хвърля лиана. Акаш я улавя и Митхи го изтегля на равното. Страхът, че ще изгуби любовта на живота си и е помогнал да преодолее невъзможността си да ходи. Двамата се прегръщат. Акаш е щастлив да я види така. Кръвта от лицето му оставя следа на мястото за синдур на Митхи. Те са щастливи, че и боговете благославят връзката им.

Вишну обвинява Мукта, че го лъже. Той и натяква как е започнала нова работа, повишена е веднага и след това вечеря и интимничи с шефа си. Ядосан излиза от тях, а Мукта е много наранена, че Вишну не и вярва. Тя сяда на пода и плаче.

Санкрант се притеснява за Акаш и Митхи. Тогава те се прибират. Акаш казва на брат си, че е претърпял инцидент с колата и е щал да загине ако не е била Митхи. Тя го е спасила и чудото е станало – Митхи може да ходи отново. Митхи благодари на Амбика. Казва и, че е успяла благодарение на случилото се на медения месец.

Четиримата започват да си опаковат багажа. Пътешествието им е към своя край.

Митхи се връща в стаята и се сеща за инцидента със змията и плана на Акаш. Сеща се и за съобщенията. Тя го пита за тях и той и отговаря, че телефонът му не е бил с него. Митхи се чуди кой стои зад всичко това.

Вишну се прибира и намира Мукта да спи на пода. Той я прегръща. Двамата плачат. Мукта му казва, че ще напусне работа още утре, но няма да позволи на трети човек да пречи на отношенията им. Вишну и се извинява.

Митхи споделя опасенията си с Амбика. Проклетницата я съветва, че само някой, който я мрази много, би постъпил така. Митхи си спомня отношението на Екадеши в Атишгарх. Тя се чуди дали свекърва и не стои зад всичко това.

Ратхор е в болницата, където е умряла съпругата му и нероденото им дете. Той се ядосва, че не може да намери нищо.

Дамини слиза и вижда празна инвалидна количка. Тя крещи Митхи. Акаш се появява и говори уклончиво. Джоги го моли да престане с увъртанията и директно го пита какво се е случило с Митхи. Тогава тя влиза, ходейки както преди инцидента. Всички са много щастливи и поздравяват младоженците.

Един свещеник казва на Ратхор, че се сеща за медицинска сестра, която може би ще му помогне. Той и дава адреса.

Екадеши посреща двете двойки в дома си. Тя е шокирана да види Митхи.

Гледай видео запис онлайн или тук или тук или тук

Инфо: Моята карма/Uttaran – Официална страница