Гледай онлайн еп. 682 на Моята карма 07.03.2017

Вторник:

Ратхор се извинява на Акаш и Екадеши.

Дамини го вижда и иска обяснение защо е постъпил така с Митхи след като знае, че е невинна. Джоги се опитва да я успокои. Той уверява Ратхор, че го разбира, но сега и те трябва да вземат правилното за тях решение.

Адвокатът на Митхи обеснява на Акаш, че след показанията на Рахувендра вече няма никаква надежда за съпругата му.

Мукта отива при Митхи и и разказва, че Амбика е дъщеря на Ратхор и нейна полусестра. Митхи е изненадана. Муку и се извинява от името на баща си. Митхи пък и споделя какво се е случило – поведението на Амбика, отмъщението заради провалената сватба, фалшивата бременност и инцидента в изоставената крепост. Продължава, че се е опитала да я спре, но не е успяла. Тя се кълне, че е невинна.

Екадеши умолява Чаухан да пощади снаха и. Той и отказва категорично. За него Митхи е вещица и си заслужава смъртното наказание. Санкрант е при него и се отрича от майка си. Той отново е започнал да пие.

Акаш посещава Митхи. Тя му се кара, че идва всеки ден, а като стои в затвора няма кой да се грижи за Екадеши и Санкрант. Митхи отказва да се признае за виновна. Тя добавя, че не се бои от смъртта. Двамата си говорят и тя му разказва за видеоклипа на телефона и, уличаващ Амбика в лъжа. Акаш и отговаря, че това е лъч светлина и решава да потърси телефона.

Акаш проверява намереното на местопрестъплението. Той се учудва, че телефонът на Амбика не е сред веществените доказателства.

Мукта гледа телевизия. Тя вижда Амбика в един кадър на живо по новините.

Нани коментира, че каквато майка, такава и дъщерята – и двете са убийци. Мукта слиза в дневната и им разказва какво е видяла. Тя решава да отиде при Акаш и да му съобщи новината, че Амбика е жива. Екадеши и сина и са учудени как е възможно. Акаш и отговаря, че изгорялото тяло е идентифицирано като това на Амбика. Мукта му казва, че това и е известно, но тя е сигурна, че е видяла Амбика и снаха им си е жива и се радва на добро здраве. Акаш пък им разказва, че когато по-рано е разглеждал доказателствата там са били телефона на Митхи, дрехите на Амбика и златния и часовник. Екадеши е озадачена. Тя споделя, че Амбика никога не е носила часовник. Тя показва снимки на снаха си, на които по ръцете на Амбика има само гривни. Те започват да се чудят защо Амбика е повикала Митхи в изоставената крепост, защо там е имало запалителна течност, защо на ръката на мъртвото тяло има часовник, защо телефонът на Амбика липсва, разпознатата Амбика по новините. Мукта споделя, че е възможно това да е поредната манипулация на Амбика и мъртвата жена да е някоя друга…

Тя успява да намери запис от новините, но е много неясен. Екадеши обаче е подкрепя. Акаш и обещава, че ще намерят докателство и ще спасят Митхи.

Юви разбира от новините за ареста на Митхи. Той се радва, че сетра му ще бъде обесена, а Мукта ще страда за сестра си…

Акаш отива да се помоли в храма за спасението на Митхи. Когато излиза, той е шокиран да види Амбика. Акаш се опитва да я последва, но я изгубва.

Гледай видео запис онлайн или тук или тук или тук

Инфо: Моята карма/Uttaran – Официална страница