Гледай онлайн еп. 683 на Моята карма 08.03.2017

Сряда:

Вишну решава да се срещне с Юваан, за да му съобщи за проблем с кабел на строителната площадка, които може да доведе до сериозен проблем. В кабинета му намира снимка на Мукта. Вишну мисли как да постъпи. Той се обеждава, че намеренията на шефа им не са чисти.

Мукта и Екадеши се ядосват, че новинарския канал няма да им даде запис на емисията, без полицейска заповед. А такава няма да получат, защото в управлението работи Чаухан. Акаш пристига и им казва, че е срещнал Амбика пред храма, но е успяла да му се изплъзне. Те се съвещават и решават, че засега не могат да кажат истината, защото нямат доказателства. Санкрант се появява пиян и прави сцени. Акаш се опитва да го вразуми, но той им крещи, че е прекъснал всички връзки със семейството си. Мукта го предупреждава, че ще съжалява.

Ратхор се обажда на Мукта, но тя прекъсва разговора. Той е отчаян и обвинява Бог, че му е грабнал всичко. Тапася идва при него. Тя му казва, че го разбира и каквото е трябвало да стане, е станало. Тя съжалява, за загубата му. Казва обаче, че Митхи е внучка на Дамини и дъщеря на Ичха и тя не е в състояние да запали жив човек. Тапася продължава, че понякога това, което виждаме е само половината истина. Ратхор и се изповяда. Той и признава, че също вярва в Митхи, но е чул думите на Амбика, видял е горящото тяло и Митхи до него. Дори и там да е било друго момиче, чужда дъщеря, той пак е щял да каже същото.

Джоги и Тапася утешават Митхи. Те я уверяват, че истината ще излезе наяве.

Юви влиза в кабинета си и открива, че снимката на Мукта я няма. Вишну го наблюдава. Той идва до него и му казва за проблема на обекта. Юви е раздразнен. Вишну се убеждава, че намеренията на Юваан не са добри и решава да разбере защо е толкова заинтересуван от съпругата му.

Акаш отива да провери за часовника, но него го няма. Акаш се ядосва и заплашва полицаите.

Чаухан им благодари. Той взима часовника и решава да го скрие в градината си. Докато го зарява идва Ратхор. Чаухан симулира тъга, но Ратхор подозира нещо. Той разпитва за погребението и решава да си тръгва. Чаухан се прибира в къщата. Тогава Ратхор се връща и изравя златния часовник.

Мукта обеснява на Тапася, че Амбика е изключително хитра. Тя обвинява баща си, че е загърбил нея и Митхи и е защитил дъщеря си, която познава от няколко дни. Тапу го защитава. Тя казва на Муку, че баща и е разказал каквото е чул и видял. Мукта се ядосва, че майка и защитава Рахувендра, който е излъгал и самата нея. Тапу и споделя, че е знаела за първата му съпруга и смъртта на Малвика и нероденото им дете. Живата Амбика е шокираща новина и за самия Ратхор.Тя продължава, че Ратхор ги обича много.

Акаш се чуди как да помогне на Митхи. Телефонът му звъни и той е шокиран да чуе гласа на Амбика.

Гледай видео запис онлайн или тук или тук или тук

Инфо: Моята карма/Uttaran – Официална страница