Гледай онлайн еп. 684 на Моята карма 09.03.2017

Четвъртък:

Амбика го пита как е Митхи? Акаш иска да знае защо си играе така с тях. Какво са и направили. Не мисли ли за Санкрант, който от мъка се самоунищожава. А за Митхи, която ще отиде на бесилото невинна. Амбика го пита защо е избрал Митхи, пренебрегвайки нея. Акаш и повтаря, че и е обяснил вече. Той обича Митхи. Умолява Амбика да престане с игричките си. Тя му отговаря, че тази игра и харесва много. Добавя, че ще му се обади, за да му каже къде да се срещнат. Акаш и обещава, че ще направи всичко, което поиска. Амбика затваря и хвърля СИМ картата.

Акаш се опитва да се свърже с нея, но неуспешно. Амбика му звъни и му казва, че има много номера и само тя ще го търси.

Екадеши и Мукта обикалят из моргите и търсят дали някой е купувал мъртво тяло. Муку се чуди от къде Екадеши знае за тези престъпления, но тя си мълчи.

Акаш достига определеното място за срещата. От кола слизат няколко бабаита и го заплашват с пистолет. Те му завързват очите и го повеждат някъде.

Амбика се среща с Акаш. Тя му признава, че го обича и обвинява Митхи, че ги е разделила. Акаш се ядосва. Той я моли да престане. Казва и, че е съпруга на брат му. Амбика му отговаря, че се е омъжила само, за да бъде близо до него. Санкрант не означава нищо за нея. Амбика поставя условие на Акаш да се разведе с Митхи и да се омъжи за нея – само така ще спаси Митхи. Акаш не може да повярва, а Амбика му показва изрисуваните си с къна ръце. Там е неговото име. Акаш я пита чува ли се какво говори. Митхи е любовта му. Двамата са свързани от Боговете и се е заклел да бъде до нея до последния си дъх. Акаш крещи на Амбика, че е напълно полудяла. Тя му отговаря, че не е светица, но е човешко същество и го желае. Тя добавя, че има само четири дни, за да реши какво ще направи. Акаш трябва да избере или да се омъжи за нея, или да гледа как Митхи умира на бесилото.

Вишну проверява кабинета на Юви за още доказателства. Той намира снимки на Тапася, Ичха и семействата им. Вишну е озадачен какво става и какво свързва Юваан с тях.

Бандитите отвеждат Акаш. Той се чуди как да постъпи и решава да изпълни ултиматума на Амбика, но да запази животът на Митхи.

Вишну показва на Дамини снимка на Юваан, но тя не усппява да го познае.

Амбика и Чаухан разговарят. Той и казва, че е скрил часовника. „Дъщеря“ му отговаря, че когато иска нещо, винаги го получава.

Акаш съобщава на Митхи, че иска да се разведе с нея. Добавя, че между него и Санкрант е зейнала дълбока пропаст и брат му отново се е отдал на алкохола. Двамата плачат. Митхи се съгласява с доводите му. Когато Акаш си тръгва, той се обръща да я погледне, но Митхи извръща глава.

Екадеши моли Мукта да и помогне. Тя и разказва, че Акаш иска да се развежда. Мукта и отговаря, че не трябва да го допуснат. Нани и се кара да не се меси в чуждите работи. Самият и баща е свидетелствал срещу Митхи. Майка и Ичха е убийца, и дъщерята и тя такава. Мукта твърдо заявява, че вярва в Митхи.

Дамини и Джоги виждат документите за развод. Те искат да говорят със зет си, но Митхи ги спира. Тя им казва, че е заслужила наказанието си, след като един невинен живот си е отишъл.

Гледай видео запис онлайн или тук или тук или тук

Инфо: Моята карма/Uttaran – Официална страница