Гледай онлайн еп. 685 на Моята карма 10.03.2017

Петък:

Ратхор идва при Чаухан. Амбика подслушва разговорът им. Ратхор казва на полицая, че страда за дъщеря си. Споделя, че последните 20 години е живял със спомена за горящата Малвика. Сега същата съдба е сполетяла дъщеря му. Казва, че иска да изпрати Амбика в последния и път. Добавя, че и е баща и настоява да извършат ритуалите. Амбика не може да повярва какво чува. Чаухан отпраща Ратхор, като му казва, че ще говорят утре.

Амбика идва при него. „Баща“ и се опитва да замаже положението като и обеснява, че Ратхор е полудял и не знае какво говори. Амбика не му вярва. Тя иска от баща си истината и той се съгласява да и я разкаже. Чаухан и казва, че майка и Малвика му е сестра. Тя се е омъжила за Ратхор. Добавя, че сестра му е имала големи мечти, но Ратхор я е спрял. Бракът им въобще не бил успешен. Когато забременяла един ден в яростта си Ратхор я е подпалил, но успял да се измъкне. В болницата Малвика умряла, но успяла да даде живот на дъщеричката си Амбика. Чаухан споделя с нея, че я е взел и я е отгледал като родна дъщеря. Амбика плаче. Той и казва, че Ратхор разбрал истината и сега го преследва. Амбика му отговаря, че не може да повярва. Рахувендра винаги се е държал много внимателно с нея. Чаухан съветва дъщеря си да не му се доверява. Рахувендра е лишил едно дете от майка му и е отнел детството и. Амбика се замисля над думите на баща си.

Юви разбира, че Вишну е откраднал снимката на Мукта. Той е доволен, защото Вишну ще има много въпроси, но няма да може да получи нито един отговор.

Ратхор разговаря с Акаш. Той го умолява да не се развежда, но Акаш е категоричен. Отговаря му, че между него и Митхи всичко е свършило. Не може да я чака цял живот. Всеки трябва да поеме по пътя си. Тогава идва адвокатът с документите за развод. Адвокатът казва, че щом разводът е по взаимно съгласие е формалност и Акаш вече може да се счита за свободен. Амбика му се обажда и му казва в колко часа и къде ще се срещнат.

Акаш сяда в колата си, но Мукта влиза при него. Тя му казва, че не е дете и разбира всичко. Единствената причина Акаш да се разведе с Митхи е, че Амбика го изнудва. Муку му казва, че Амбика винаги го е желала и сватбата и със Санкрант е била просто театър. Мукта си слага колана.

Юви се чуди как да уволни Вишну, но не може да намери основателна причина. Вишну се справя добре и всички го уважават.

Акаш и Мукта достигат парка. Акаш казва на Муку, че трябва да го изчака тук, защото животът на Митхи е в опастност. Абмика звъни…

Амбика казва на Акаш да остави документите на една пейка. Мукта го последва тайно.

Юви разбира за инцидент на строителната площадка. Той пристига, когато лекарите отнасят ранен работник. Вишну заповяда работата да спре, докато не са изпълнени всички условия за безопасен труд. Юваан го обвинява, че настройва подчинените му срещу него. Казва му, че е знаел за проблема с кабела, но не е направил нищо да предотврати трагедията. Сега се възползва от ситуацията да се издигне в очите на работниците. Вишну отрича. Той му припомня, че когато е съобщил за проблема с кабела самият Юваан му е казал, че за решаването му ще е нужна седмица и работата не бива да спира. Работниците подкрепят Вишну. Юви вади договорът и заявява, че уволява Вишну, защото е нарушил клауза в него. Вишну му припомня, че не може да го уволни без предизвестие, така че той ще работи във фирмата още 30 дена.

Мукта и Акаш наблюдават какво ще се случи. Някой взима документите, но те го изпускат. Акаш се надява Амбика да изпълни обещанието си и да спаси Митхи като се появи на делото.

Амбика е доволна от развоя на събитията. Тя вижда Ратхор. Амбика си казва, че трябва да си поговори с баща си, но първо ще се справи с Митхи.

Делото започва. Адвокатът по обвинението започва с престъплението на Ичха, но има възражения. Двата случая са различни и не трябва да се смесват. Съдията е съгласен.

Акаш се притеснява защо Амбика я няма. Мукта му отговаря, че няма да дойде.

Първият свидетел е Екадеши. Тя казва, че е виновна и моли съда да накаже нея. Екадеши разказва какво се е случило. Адвокатът на обвинението и подава документа, свидетелстващ, че Амбика е бременна. Екадеши му казва, че това е лъжа. Тя иска да каже, че Амбика е жива и здрава, но се сеща, че няма доказателство.

Гледай видео запис онлайн или тук или тук или тук

Инфо: Моята карма/Uttaran – Официална страница